2 bin 800 kişilik yurt için çalışmalar başladı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, arsa, imar ve proje çalışmalarının ardından Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) ile sözleşmesi imzalanan 2 bin 800 kişilik erkek öğrenci yurdunun inşaatına Üniversite’nin Kutlubeyyazıcılar’daki kampüs alanında başlandığını müjdeledi.
Bu haber 2019-09-21 13:27:58 eklenmiş ve 167 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

Her geçen yıl biraz daha büyüyen ve gelişen Bartın Üniversitesi öğrencilerinin barınma sorunun karşılanması için girişimler ve çalışmalar sürüyor.

 

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç, arsa, imar ve proje çalışmalarının ardından Kredi Yurtlar Kurumu ile sözleşmesi imzalanan 2 bin 800 kişilik erkek öğrenci yurdunun inşaatına Üniversite’nin Kutlubeyyazıcılar’daki kampüs alanında başlandığını müjdeledi.

 

“Bartın’a yeni bir yurt daha kazandırıyoruz” diyerek mutlu haberi duyuran Milletvekili Tunç, yurdun önümüzdeki eğitim-öğretim yılına hazır hale getirileceğini belirtirken, “Yurdun hizmete girmesi ile birlikte ilimizdeki yurtlarda kapasite 9 bin civarına yükselecek böylece Bartın’da üniversite öğrencilerinizin barınma sorunu kalmayacak.” dedi.

 

Bartın’ı eğitim şehri, Bartın Üniversitesi’ni de bir marka yapmakta kararlı olduklarını vurgulayan Milletvekili Tunç, 2 bin 800 kişilik erkek öğrenci yurdunun Bartınımız ve gençlerimiz için şimdiden hayırlı olmasını diledi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Üniversitesi AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›