“Açık Kapı” vatandaşın çözüm adresi oldu

Göreve başladığı ilk günden itibaren vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri birinci ağızdan dinleyen Bartın Valisi Sinan Güner, haftanın 2 günü de “Açık Kapı” biriminde gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantılarında yine vatandaşları dinliyor.
Bu haber 2019-09-19 14:07:29 eklenmiş ve 226 kez görüntülenmiştir.

 

 

Vali Sinan Güner, haftada iki  gün vatandaşlarla bir araya gelerek  istek, öneri ve şikayetlerini dinlediği  “Halk Günü” toplantıları  “Açık Kapı” biriminde yapılmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Sayın  Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla İçişleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan, vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması  amacıyla oluşturulan “Açık Kapı” biriminde vatandaşları dinleyen Vali Güner,  sorun, talep ve isteklerin  ilgili kurumlar tarafından ivedilikle değerlendirilerek vatandaşlara yardımcı olunması  talimatını verdi.

14 Mayıs 2018 tarihinden itibaren Bartın Valiliği zemin katta  hizmet veren milletin kapısı Açık Kapı, birimine başvurular yüz yüze, “www.acikkapi.gov.tr” adresinden elektronik olarak ve mobil uygulama olarak cep telefonlarından alınmasının yanı sıra talepler sahada da dinleniyor.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Açık Kapı Vali Sinan Güner
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›