Balıkçıların barınak sorunu görüşüldü

Bartın’da amatör olarak balıkçılık faaliyeti sürdüren vatandaşların barınak sorunu ile ilgili Bartın Belediyesi’nde toplantı gerçekleştirildi. Konuyla ilgili Kurum ve Kuruluşların Yöneticileri ile Belediye Başkanı Cemal Akın’ın katılım sağladığı toplantıda istişarelerde bulunuldu.
Bu haber 2019-09-17 17:01:29 eklenmiş ve 306 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Bartın Irmağı üzerinde bulunan Balıkçı Barınakları sorunu ile ilgili kamu kurumu yöneticileri bir araya geldi.

Bartın Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Özcan, Bartın DSİ 233. Şube Müdürü Sançar Biçer, Milli Emlak Müdür Vekili Burçin Zurnacı, Bartın Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Nejdet Özden, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Bartın Belediyesi Ar-Ge Başkanı Ercüment Özçelik, Belediye Fen İşleri Müdürü Çetin Önder, Bartın Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Metin Doğruöz ve teknik personel katıldı.

Bartın Irmağı doğal sit alanı nitelik ve sınır düzenlemesi için Bartın ırmağındaki yaklaşık 200 balıkçının bulunduğu barınak ve iskele sahiplerinin sorunlarını çözüme kavuşturmak için gerçekleştirilen toplantı, ilgili üst kurum ve kuruluşların görüşü alınmak üzere tekrar toplanmak üzere tamamlandı.

 

ETİKETLER : bartın balıkçı sorunlar
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›