“Oyuncak Kütüphanesi Projesi” kapsamında eğitimler devam ediyor

Bartın Valiliği bünyesindeki Oyuncak Kütüphanesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Serap Sapmaz tarafından “Çocuk Güvenliği” ve Psikolog Çağlar Kuzu ile Sosyal Çalışmacı Durmuş Top tarafından “Aile İçi İletişim” konularında eğitim verildi.
Bu haber 2019-09-13 15:24:18 eklenmiş ve 187 kez görüntülenmiştir.

 

 

Vali Sinan Güner ve eşi Uzm. Dr. Beyhan Güner’in takibinde faaliyetlerine devam eden Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde kurulan Oyuncak Kütüphanesi projesi kapsamından “Çocuk Güvenliği ve Aile İçi İletişim” konularında  eğitim semineri düzenlendi. 

Bartın Valiliği 12 Divan Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen eğitime Vali Sinan Güner’in eşi Uzm. Dr. Beyhan Güner, Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Feridun Güler, Bartın TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülsüm Karakaş Al ve üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarından personeller, projenin kurulması ve devamı için katkı sağlayan destekçiler ve veliler katıldı.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Serap Sapmaz tarafından çocuk güvenliği ve Psikolog Çağlar Kuzu ile Sosyal Çalışmacı Durmuş Top tarafından aile içi iletişim konularında eğitim verildi.  

 

Güner: “300 aileye eğitim verildi”

 

Uzm.Dr. Güner seminerde yaptığı konuşmada; “28 Mayıs Dünya Oyun Oynama Günü açılan Oyuncak Kütüphanesi Projesi ile İlimizdeki çocukların gelişimine katkı sağlamayı amaçladık. Bu kapsamda bağışçılarımız ve Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının emeğiyle kısa zamanda 400 çocuğumuza hikâye okuma, tamamlama, yorumlama, soru-cevap, resim, müzik, drama, kukla gibi atölye çalışmaları ile 300 ailemize ise çocuk biyo-psiko-sosyal gelişimi ve aile ile ilgili konularda eğitim verildi. Yapılan çalışmaların artarak devam edeceği ve ailelerimize faydalı olacağı inancındayım. Bu kapsamda destek olan herkese teşekkür ederiz.” dedi. 
Ardından program Oyuncak Kütüphanesi tanıtım videosunun izlenmesi ile devam etti.

Program Uzm.Dr. Güner ve beraberindekilerin Oyuncak Kütüphanesi’ni ziyaretleri  ile sona erdi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Oyuncak Kütüphanesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›