Avrupa Hareketlilik Haftası konuşuldu

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilcisi Nurzen Çağdaş ve Çağdaş Spor Merkezi Sahibi Gökser Çağdaş ile birlikte 16-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Avrupa Hareketlilik Haftası ile ilgili istişarelerde bulundu.
Bu haber 2019-09-13 15:17:01 eklenmiş ve 174 kez görüntülenmiştir.

 

 

 Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilcisi Nurzen Çağdaş ve Çağdaş Spor Merkezi Sahibi Gökser Çağdaş Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın’ın makam odasında gerçekleşen ziyarette Bartın Belediyesi’nin organizasyonunda 16-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri konuşuldu.

Ziyarette konuşma yapan Başkan Akın, “Bartın Belediyesi olarak Avrupa Hareketlilik Haftası’nı ilimizde 3.’cü kez gerçekleştirileceğiz. Bir hafta sürecek olan programda birçok etkinlik bulunuyor.  Halkımızın katılımıyla Avrupa Hareketlilik Haftası’nı coşkuyla kutlayacağız.” dedi.

Akın’ın ardından konuşma yapan Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilcisi Nurzen Çağdaş ise desteklerinden ötürü Başkan Akın’a teşekkür etti.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Avrupa Hareketlilik Haftası
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›