İl Encümeni toplandı

Bartın İl Encümeni, Bartın Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış başkanlığında 9 gündem konusunu görüşerek karara bağladı.
Bu haber 2019-08-28 14:29:09 eklenmiş ve 354 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi -  Bartın İl Encümeni, 5302 sayılı İl Özel İdare Kanununun 27. maddesi gereğince, İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonu’nda 26 Ağustos 2019 tarihinde Bartın Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış başkanlığında 9 gündem konusunu görüşmek üzere toplandı.  Toplantıya, Başkan Genel Sekreteri İbrahim Kayış, seçilmiş üyeler Uğur Yılmaz, Bekir Karabacak ve Ayhan Özçelik, atanmış üyeler Mali Hizmetler Müdür V. Serap Birinci ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdür V. Ayhan Kuş, İl Encümen Müdür V. Yüksel Uğur, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Yılmaz Hızoğlu, Sağlık İşleri Müdürü Emine Bostancı, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Erol Keserci ve Hukuk Müşaviri Tuğçe Gözde Yurtbay Şumnulu katıldı.

 Toplantıda: Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğüne ait 1 adet ‘’Bina yıkımı ihalesi’’ konulu gündem maddesi, Mali Hizmetler Müdürlüğüne ait 1 adet ‘’Ödenek Aktarılması’’ ve 1 adet ‘’Stratejik Plan’’ konulu olmak üzere toplam 2 adet gündem maddesi;  Sağlık İşleri Müdürlüğüne ait 1 adet ‘’İdari Para Cezası’’ konulu gündem maddesi ve  İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğüne ait 1 adet ‘’İnşaat Talebi’’ ve 4 adet ‘’İfraz’’ konulu olmak üzere toplam 5 adet gündem maddesi olmak üzere toplam 9 Gündem Maddesi İl Encümeni tarafından görüşülerek karara bağlandı.

 

ETİKETLER : özel idare encümen
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›