Ateş’ten enerji hattı için teşekkür mesajı

Atılım Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Ateş, üretim faaliyetinin kesintisiz bir şekilde sürdürmelerini sağlayan yeni enerji hattının yapılmasından dolayı yaşadıkları mutluluğu dile getirerek “Feryatlarımıza ve yakınmalarımıza kulak veren, gerçekten sorunu çözmek için emek sarf eden Bartın Valimiz Sayın Sinan Güner’e teşekkür ediyoruz. Ayrıca Karayolları ve Başkent EDAŞ çalışanlarına da ilgi ve alakaları için teşekkürlerimizi arzediyoruz.” dedi. Sanayi esnafına bir de müjde veren Ateş, Başkent EDAŞ’ın Eylül ayında başlayacağı çalışma ile sanayi içindeki elektrik altyapısını baştan aşağı şyenileyeceğini söyledi.
Bu haber 2019-08-28 09:27:30 eklenmiş ve 258 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

Uzun süredir yaşanan elektrik kesintilerinden muzdarip olan Atılım Sanayi esnafı yeni enerji hattına kavuştu ve elektrik kesintisi sorununu aşarak üretim faaliyetlerini aralıksız olarak sürdürmeye başladı. Yıllardır süren sorunun kalıcı bir şekilde çözüme kavuşturulmasından duyulan memnuniyeti Atılım Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Ateş dile getirdi. Ateş, yeni enerji hattının devreye girmesi ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede insan hayatı için nasıl susuz bir yaşam düşünülemiyorsa, günümüz şartlarında da hizmet verilen sektör ne olursa olsun enerji olmaksızın ne işletmecilik yapmanın ne de üretim yapabilmenin mümkün olmadığını vurguladı.

 

Enerji mağduru olmayacak!

 

Uzunca bir süredir sık aralıklarla yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle üretim açısından büyük sıkıntılar yaşayan Atılım Sanayi’deki işletmelerin, Bartın Üniversitesi’nin Kutlubey Yazıcılar’daki kampüse sağlanan çok daha güvenli ve yeni yeni enerji hattı sayesinde rahat bir nefes aldığını dile getiren Ateş, şunları kaydetti:

“Artık, Atılım Sanayi Sitesi ve Bartın Üniversitesi Kutlubey Yazıcılar Kampüsü enerji mağduru olmayacak. Sanayimizdeki işletmelerin işleri yarım, işçileri boş kalmayacak, üretimleri sıkıntılı olmayacak. Tüm çalışanların ve işletme sahiplerinin stresleri son bulacak. Bartın-Kozcağız hattına eklenen 2 bin 500 metre uzunluğundaki ilave hat sayesinde enerjimiz direk bize ulaşacak. Eski enerji hattının da yedek olarak faaliyetini sürdürecek olması muhtemel kesintilerin önüne geçecek.

 

“Sitemizdeki işletmeler de mutlu ve memnun”

 

Feryatlarımıza ve yakınmalarımıza kulak veren gerçekten sorunu çözmek için emek sarf eden Bartın Valimiz Sayın Sinan Güner'e teşekkür ediyoruz. Artık geçici ve pansuman tedbirlerden kurtulduğumuzu düşünüyorum. Ayrıca bu takdire şayan çalışmada, köklü çözümün tam odağında bulunan Karayolları Genel Müdürlüğü ve Başkent EDAŞ'ın çalışanlarına da ilgileri ve gayretleri için teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Sağlam, güvenli bir enerji hattına kavuşmaktan dolayı Atılım Sanayi Sitemizdeki işletmeler de mutlu ve memnun. Bu mutluluğu ileriki günlerde hep birlikte hissedeceğiz.

 

Sanayi içi elektrik sistemi elden geçiriliyor

 

Atılım Sitesi’nin 23 yıllık yöneticisi olarak işletmelerimize müjdeli bir haberim daha var. Sanayi içi elektrik sistemimiz baştan sona elden geçiriliyor. Başkent EDAŞ'ın yeni projesi doğrultusunda sanayimize ayırdıkları yüklü bir kaynakla bütün elektrik kutuları değişecek, yenilenecek. Sokak aydınlatmaları için yeni hatlar döşenecek, direkler dikilecek, armatürler konacak. Özetle; iğneden ipliğe sistemler yenilenecek. Bunlar yapılırken kimse mağdur olmayacak. Aldığımız bilgiye göre bu çalışmalar Eylül 2019 da başlayıp kısa sürede bitirilecek. Sanayimiz adına şimdiden çok mutlu olduğumuzu ve çok önemli bir haber olarak duyurmak istiyorum. Hadi hayırlısı!

 

“Emek verenlere teşekkürler”

 

Atılım Sanayi Sitesi’ni bütün yönleriyle şehrimize yakışır bir konuma getirmek için geçmişten gelen kararlılığımızı sürdürüyoruz. Azimliyiz, bir o kadar da hızlıyız. Sürdürülebilir bir tempoyla gelişiyoruz. Yeni inşaatlarımızla kapasitemizi genişletiyoruz. Katma değer üretmek adına kendimize görev yüklüyoruz.

Çok yönlü düşünüyoruz. Bizim için emek verenlerle, sınırları dışında olmamıza rağmen çöpümüzden tutun da bütün ihtiyaç ve arızalarımıza kadar anında cevap veren Bartın Belediyemize ve onun değerli Başkanı Sayın Cemal Akın’a, Belediyemizin çalışanlarına, İl Özel İdaremize, Valimize, valilik kurumlarımıza,yanımızda yakınımızda bulunan tüm kişi kurum ve unsurlara minnetlerimiz, arzederiz. Birlikte herşeyi başaracağımıza inanıyorum. Emek verenlere teşekkürler.”

ETİKETLER : atılım sanayi teşekkür enerji
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›