90’lık ninelere sürpriz doğum günü kutlaması

Bartın’da yaşayan 90 yaş üzerindeki büyüklerimiz için Bartın Belediyesi Kavaklı Yaşam Merkezi’nde sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın da düzenlenen doğum günü partisine katılarak mutluluklara ortak oldu.
Bu haber 2019-08-21 14:20:57 eklenmiş ve 197 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediyesi Kavaklı Yaşam Merkezi’nde 94 yaşındaki Sabriye Özçelik, 91 yaşındaki Ruhsar Koldurak, 90 yaşındaki İrfan Öz ve Nadide Ağartan, 92 yaşındaki Sadıka Mancar, 93 yaşındaki Mualla Kabarık için sürpriz doğum günü düzenlendi.

Mahalle sakinlerince organize edilen sürpriz doğum günü partisine Bartın Belediye Cemal Akın da katıldı.

Anıların da tazelendiği 90’lıklar partisinde büyüklerimize hediye de takdim eden Başkan Akın, “Belediyemizin Kavaklı Yaşam Merkezi’nde 90 yaş üstü teyzelerimize sürpriz parti düzenlendi. Mahalle sakinlerince düzenlenen partide 94 yaşındaki Sabriye Özçelik, 91 yaşındaki Ruhsar Koldurak, 90 yaşındaki İrfan Öz ve Nadide Ağartan, 92 yaşındaki Sadıka Mancar, 93 yaşındaki Mualla Kabarık teyzelerimiz için düzenlenen “90’lıklar Partisi”nde anılar tazelendi. Partinin düzenlenmesi için emek veren tüm dostlara teşekkür ediyor, teyzelerimize sağlıklı bir ömür diliyorum.” dedi.

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Kavaklı Yaşam Merkezi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›