Ne yediğini bilmek herkesin hakkı!

Ömer Güzel ve Cihan Bayır’ın işletmeciliği yaptığı Ekrem Coşkun Döner, Kırtepe Mahallesi Yukarı Çarşı Caddesi No:3’de Havuzbaşının alt tarafında hizmete girdi.
Bu haber 2019-08-20 15:18:40 eklenmiş ve 391 kez görüntülenmiştir.

 

 

Ekrem Coşkun Döner, 196. Şubesi’ni Bartın’da açtı

 

 

Türkiye genelinde 200’den fazla şubesi bulunan Ekrem Coşkun Döner’in 196. Şubesi Bartın’da açıldı.

Kırtepe Mahallesi Yukarı Çarşı Caddesi No:3’de Havuzbaşının alt tarafındaki adresinde hizmete giren Ekrem Coşkun Döner’in açılışına Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, Ekrem Coşkun Döner İcra Kurulu Üyesi Ömer Faruk Çınargil ile çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

“Ne Yediğini Bilmek Herkesin Hakkı” sloganıyla hilesiz yüzde 100 yaprak et döner lezzetini Bartın halkıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten işletme sahibi Ömer Güzel ve Cihan Bayır, dönerlerinin yüzde 100 dana etinden yapıldığını belirterek; “Amacımız; hilesiz, kıymasız yüzde yüz yaprak et dönerimizin eşsiz lezzet ve kalitesini,değerli misafirlerimizle en uygun fiyat ve kusursuz hizmet anlayışımızla buluşturmaktır. Sağlığınızı olumsuz etkileyecek hiçbir ürün ve katkı maddesi kullanmıyoruz.” dedi.

TSE ve Helal Sertifikası bulunan işyerinin açılışında konuşan işletme sahipleri, yüzde 100 dana eti olan dönerin içerisinde kesinlikle kıyma ya da başka bir şey bulunmadığını, isteyenlere ekmek arası şeklinde hizmet verildiği gibi isteyenlere de kilo hesabı satış yaptıklarını dile getirdi.

 

“Talep çok fazla”

 

Bartın’da hizmete açılan, eti ve ekmeği ile tadanlardan tam not alan Ekrem Coşkun Döner İcra Kurulu Üyesi Ömer Faruk Çınargil de kaliteli eti uygun fiyata halka sunduklarını söyledi.

Ekrem Coşkun Döner’in Konya merkezli olarak faaliyet gösterdiğini ifade ederek sözlerine başlayan Çınargil, “Türkiye genelinde şu an itibariyle 220 şubemiz bulunuyor. Çünkü çok fazla talep var. Ürünün öne çıkan özelliği ise bir kere çok kaliteli ve lezzetli. İkincisi ise bu kaliteyi çok uygun fiyatlara takdim edebiliyoruz. Satış yapılan ortamların temizliği de çok önemli. Sadece yemek yenilen alanlar değil, mutfak, soğuk hava depoları ve hatta tuvaletlerimize kadar temizlik noktasında iddialıyız.” dedi.

 

“Ürünlerimiz kesinlikle donmuş vaziyette gelmiyor”

 

Ürünlerin donmuş vaziyette gelmediğini  belirten Çınargil, “Müşterilerimiz bu kalitede bir ürünü uygun fiyata böyle bir ortamda yemekten memnuniyet duyuyor. Müşteri memnuniyetine üst düzeyde önem gösteriyoruz. Şubelere bu ürünler lojistik servis araçlarıyla yaprak et halinde, terbiyesi yapılmış halde geliyor. Biz sadece gelen ürünleri şişe takarak, pişirip halkımıza sunuyoruz. Ürünlerimiz kesinlikle donmuş vaziyette gelmiyor. Hizmete başladığımız günden itibaren çok iyi bir müşteri memnuniyeti oluşturacağımıza inanıyoruz. Bu nedenle de müşterilerimizin devamlılığının da artacağını düşünüyoruz. İnşallah ilerleyen dönemlerde Bartın’da daha da etkili hizmet veren bir firma haline gelmeyi hedefliyoruz.” diye konuştu.

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Ekrem Coşkun Döner
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›