Başkan Yalçınkaya, taleplere duyarsız kalmadı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu emanet ettiği Fatih İlköğretim Okulu öğrencisi Demir Güneri’nin hayvan barınağı, çocuk parkı ve yaşlılar için huzurevi talepleri ile gerekli çalışmaların yapılacağını belirten Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, “Sahipsiz Hayvan Geçici Bakım Evi’nde sokak hayvanlarımızın bakımını ve tedavi işlemlerini yapıyoruz. Ancak dediğiniz gibi daha modern bir barınak için çalışma yapmamız gerekiyor. Diğer bahsettiğiniz hususla ilgili de yaşlılarımıza yönelik çalışmalarımızı artırmamız lazım. Yaşlılarımıza yönelik hizmetlerimiz arasında inşallah evde bakım hizmetini hayata geçireceğiz. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın sorumluluk alanında olan bu taleple ilgili de Bartın Belediyesi olarak bizim üzerimize düşen ne görev olursa yerine getirmeye hazırız. İnşallah Bartın’a hep birlikte yeni bir huzurevi kazandırmanın mutluluğunu yaşarız. Park talebiyle ilgili de tüm mahallelerimizde gerekli çalışmaları yapıyoruz. Çocuklarımızın hoşça vakit geçirebileceği alanlar inşa etmeye devam edeceğiz. Çocuklarımız bizim için çok önemli.” dedi.
Bu haber 2024-04-25 10:51:16 eklenmiş ve 245 kez görüntülenmiştir.

 

“Çocuklarımız bizim için çok önemli”

 

 

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık koltuğunu çocuklara emanet etti.

 

 

Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya’nın koltuğuna geçen Fatih İlköğretim Okulu öğrencisi Demir Güneri’nin ilk talimatı hayvan barınağı, çocuk parkı ve yaşlılar için huzurevi talebi oldu.

 

 

Başkan Yardımcıları olan Fatih İlköğretim Okulu öğrencileri Ömer Yiğit Güzel ve Tuana Dursun ile birlikte birçok talep sıralayan Belediye Başkanı Demir Güneri, gereken çalışmaların yapılmasını istedi.

 

 

Verdiği talimatların ardından da minik Başkan Güneri, tüm Çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarken, bayramın önemine de değindi.

 

 

“Tüm çocukların bayramını kutladı”

 

 

Fatih İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Burçin Polatlı ve Öğretmenleri Birol Pamuk ile birlikte öğrencileri makamında ağırlayan Yalçınkaya, kendisine iletilen taleplerle ilgili de gerekenin yapılacağını belirterek, tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

 

 

“Gerekli çalışmaları yapacağız”

 

 

Minik mevkidaşı Demir Güneri’nin talimatları doğrultusunda gerekli çalışmaların yapılacağını söyleyen Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

 

 

“Sayın Belediye Başkanım ve değerli Belediye Başkan Yardımcılarımıza teşekkür ediyorum. Sayın Belediye Başkanımızın talimatları doğrultusunda bahsettiğiniz bu eksiklikleri gidermek için gerekli çalışmaları yapacağız. İsterseniz size kısaca bilgi vereyim. Bartın Belediyemizin zaten mevcutta orta ölçekli Sahipsiz Hayvan Geçici Bakım Evi var. Bu Bakım Evi’nde sokak hayvanlarımızın bakımını ve tedavi işlemlerini yapıyoruz. Aynı zamanda da hayvan sever gönüllülerimize de mama desteği sağlıyoruz. Gereken destek ve katkıyı veriyoruz. Ancak dediğiniz gibi daha modern bir barınak için çalışma yapmamız gerekiyor.

 

 

“Varlığımızı onlara hissettireceğiz”

 

 

Diğer bahsettiğiniz hususla ilgili de yaşlılarımıza yönelik çalışmalarımızı artırmamız lazım. Yaşlılarımıza yönelik hizmetlerimiz arasında inşallah evde bakım hizmetini hayata geçireceğiz. Yanında kimsesi olmayan yaşlılarımızın yanlarında olarak, varlığımızı onlara hissettireceğiz. Onlarla ilgileneceğiz. Huzurevi ile ilgili de bir talebiniz oldu. Bartın’da bir tane huzurevi var. Ancak dediğiniz gibi ihtiyaç çok fazla. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın sorumluluk alanında olan bu taleple ilgili de Bartın Belediyesi olarak bizim üzerimize düşen ne görev olursa yerine getirmeye hazırız. İnşallah Bartın’a hep birlikte yeni bir huzurevi kazandırmanın mutluluğunu yaşarız.

 

 

“Çocuklarımızın bizim için çok önemli”

 

 

Park talebiyle ilgili de tüm mahallelerimizde gerekli çalışmaları yapıyoruz. Çocuklarımızın hoşça vakit geçirebileceği alanlar inşa etmeye devam edeceğiz. Çocuklarımız bizim için çok önemli.  Çocuklarımıza yönelik hizmetler yapmanın mutluluğunu inşallah önümüzdeki süreçte beraber yaşarız. Tabi bugün çok anlamlı bir gün. Bu anlamlı gün vesilesiyle bir aradayız. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nızı tebrik ediyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz. İnşallah ülkemizi sizler bizlerden daha iyi yöneteceksiniz. Bütün amacımız, hedefimiz o. Sizi yetiştiren öğretmenlerinizi, idarecilerinizi, anne ve babanızı kutluyorum, selam ve sevgilerimi gönderiyorum.”

 

 

Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Yalçınkaya, misafirlerine çeşitli hediyeler takdim etti, hatıra fotoğrafı çekildi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Muhammet Rıza Yalçınkaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›