Akdeniz, sanayi esnafının taleplerini gündeme getirdi

Yeni Sanayi Sitesi (Oto Sanayi) esnafının taleplerini bir kez daha gündeme getirerek açıklamalarda bulunan Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, geçmiş yıllardan beri sanayide bulunan ve artık eskiyen havai elektrik hatlarının yer altına alınması için çağrıda bulundu. Akdeniz havai hatların esnaf ve vatandaşlar için tehlike oluşturduğuna dikkat çekerek bir an önce ilgili kurum tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması için çalışma başlatılmasını talep etti.
Bu haber 2024-04-24 09:22:55 eklenmiş ve 33 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Bartın’da Yeni Sanayi Sitesi (Oto Sanayi) esnafının taleplerini bir kez daha gündeme getiren Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, açıklamalarda bulundu.

 

 

Yaptığı açıklamada Başkan Akdeniz, geçmiş yıllardan beri sanayide bulunan ve artık eskiyen havai elektrik hatlarının yer altına alınması için çağrıda bulundu.

 

 

Havai hatların esnaf ve vatandaşlar için tehlike oluşturduğuna dikkat çeken Akdeniz, bir an önce ilgili kurum tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması için çalışma başlatılmasını talep etti.

 

 

Yeni Sanayi Sitesi için doğalgaz hedefi!

 

 

Ayrıca sanayi esnafının doğalgaz konusunda talebi olduğunu da ifade eden Başkan Akdeniz, en kısa zamanda Yeni Sanayi Sitesini doğalgaz ile buluşturmak istediklerini belirtti.

 

 

Bartın için yeni bir sanayi sitesi alanı…

 

 

Yeni Sanayi Sitesinin mevcut haliyle artık ihtiyaca cevap veremediğini vurgulayan Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, gelişen ve büyüyen bir Bartın için yeni bir sanayi sitesi alanının tahsis edilerek modern bir yeni sanayi sitesinin Bartın halkına ve esnafına kazandırılması gerektiğini ifade etti.

 

 

“Modern sanayi alanını Bartın’a kazandıracağız”

 

 

Son olarak Dallıca mevkiinde söz konusu yeni bir sanayi sitesi alanının daha önceki dönemlerde belirlendiğini ve gündeme geldiğini hatırlatan Başkan Akdeniz, konuyu Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya ile bir kez daha görüşeceğini belirterek Bartın’ın ihtiyacına cevap verebilecek bir modern sanayi alanını Bartın’a kazandıracaklarını söyledi.

 

 

Akdeniz açıklamasında son olarak sorunların ve taleplerin çözümü ve değerlendirmesinde kendilerine her zaman destek olacaklarını belirten AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya’ya teşekkür etti.

 

ETİKETLER : ESOB Yılmaz Akdeniz
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›