Başkan Yalçınkaya, güzel temennileri için teşekkür etti

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, görevine resmen başlamasının ardından misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. İl protokolü, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar Başkan Yalçınkaya’ya ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletiyor.
Bu haber 2024-04-22 09:44:08 eklenmiş ve 688 kez görüntülenmiştir.

 

31 Mart yerel Seçimlerinde Bartın Belediye Başkanı seçilen Muhammet Rıza Yalçınkaya’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

 

 

Geçtiğimiz günlerde Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman ve Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Bartın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı ve Madeni Eşya Sanatkârları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Bartın Kahveciler Şerbetçiler ve Kantinciler Esnaf Odası Başkanı  Ayhan Tepe, Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Sayın Barış Özkan, Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Özcan Uzun, Bartın Marangozlar odası Başkanı  Yaşar Bakkal, Bartın Terziler Odası Başkanı Hulusi Kaymakçı, Bartın Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cemal Zeybek, Amasra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Coşkun Yüksel, Ulus Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ferdi Özer, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkan Vekili Selim Borlucuoğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Sicil Müdürü Sibel Kaymakçı, Başkent EDAŞ Yapım İşleri Müdürü İsmail Erman Acar, Yatırım Planlama Müdürü Murat Esen, Operasyon Müdürü Ali Fuat Arslan, Yapım İşleri Takım Yöneticisi Selahattin Özcan, Kurumsal İletişim Uzmanı Tuğba Pulat ve Yatırım Planlama Uzmanı Salih Çavuşoğlu, Türk Kızılay Karabük Kan Bağışı Merkezi Kan Bağışçı Kazanım Uzmanları Dinçer Karagöz ve Dilay Kaplan, Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği Başkanı Berna Şengün ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bartın Dernekler Federasyonu İdari İşleri Başkanı Raci Özdemir, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Bartın Belediye Başkanı seçilen Muhammet Rıza Yalçınkaya’yı ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Yalçınkaya, misafirlerine nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için teşekkür etti.

 

 

Başkan Yalçınkaya, yeni dönemde Bartın’a hep birlikte el ele güzel hizmetler yapmaya devam edeceklerini söyledi. (Haber Merkezi)

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Muhammet Rıza Yalçınkaya
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›