Özkan, değişiklikleri paylaştı

Bartın Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Barış Özkan, 1 Nisan 2024 tarihi itibariyle Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi İşletme ve Yatırım Kredilerinde değişiklikler olduğunu belirtirken “Değişiklikler, yeni kredi kullanacak olan esnafımız için geçerli olup, kredisi daha önceden açılmış, ödemelerini yapan esnaflarımızı kapsamamaktadır.” dedi.
Bu haber 2024-04-05 10:41:07 eklenmiş ve 184 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Barış Özkan, 1 Nisan 2024 tarihi itibariyle Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi İşletme ve Yatırım Kredilerinde değişiklikler olduğunu belirtti.

 

 

Özkan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “1 Nisan 2024 Tarihi itibariyle Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif İşletme ve Yatırım Kredilerinde değişiklikler olmuştur.  İşletme ve yatırım kredilerine ait faiz oranı yüzde 25’den,yüzde 29 olarak güncellenmiştir. Temerrüt faizi yüzde 37,50 oranından yüzde 43,50 olarak, işletme kredisine ait vade 5 yıldan ,3 yıla düşürülmüştür. Taşıt edindirme kredilerine  7 yıldan 4 yıla düşürülmüştür. işyeri edindirme kredileri için 10 yıldan 5 yıla   düşürülmüştür. Belirtilen değişiklikler, yeni kredi kullanacak olan esnafımız için geçerli olup, kredisi daha önceden açılmış, ödemelerini yapan esnaflarımızı kapsamamaktadır.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Barış Özkan 1 Nisan 2024
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›