Vali Arslan: “Önemli bir fırsat”

Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, bin aydan daha hayırlı olan bu özel geceyi, Allah’ın rahmeti ve mağfiretine nail olmak için önemli bir fırsat olarak değerlendirmemiz, dargınlıkları bir kenara bırakarak aramızdaki sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarının gelişmesine vesile olarak görmemiz gerektiğini belirtirken ayrıca milli birlik ve beraberliğimizin devamı ile dünyanın her yerinde akan kan ve gözyaşlarının durması için dua etmemiz gerektiğini söyledi.
Bu haber 2024-04-05 10:32:48 eklenmiş ve 54 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Arslan, mesajında, rahmet ve bereketin yağdığı, sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği Kadir Gecesi'ne erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

 

 

Bu mübarek gecede, günahlar ve hatalar için tövbe kapılarının sonuna kadar açık olduğu, duaların kabul edildiğini vurgulayan Vali Arslan, Kadir Gecesi'nin kalplerin kötülüklerden arınması, gönül dünyasının aydınlanması, manevi huzurun daha da artması için yüce Allah'ın sunduğu eşsiz fırsatlardan biri olduğunu bildirdi.

 

 

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajda “Hayatımıza sayısız güzellikler katan Ramazan ayının son günlerini yaşarken mübarek Kadir Gecesine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kur’an-ı Kerim’in bu gecede indirilmeye başlanmış olması, Kadir Gecesini diğer tüm zaman dilimlerinden daha kıymetli ve üstün kılmaktadır. Bin aydan daha hayırlı olan bu müstesna geceyi, Yüce Allah’ın rahmeti ve mağfiretine nail olmak için önemli bir fırsat olarak değerlendirmeli, dargınlıkları bir kenara bırakarak aramızdaki sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızın gelişmesine vesile olarak görmeliyiz. Ayrıca milli birlik ve beraberliğimizin devamı ile dünyanın her yerinde zor durumda bulunan kardeşlerimizin akan kan ve gözyaşlarının durması için dua etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Bartınlı hemşehrilerimiz olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor, bu gecenin ülkemize ve bütün insanlığa bereket, huzur ve güzellikler getirmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Nurtaç Arslan Kadir Gecesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›