TSO’ya erişimdeki engel kaldırıldı!

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetimi, Oda hizmet binasında merdiven çıkma zorluğu yaşayan üyeler ve vatandaşlar için merdiven asansörü alımı gerçekleştirdi. Bartın TSO Başkanı Halil Balık, “Önemli taleplerden biri olan merdiven asansör kurulumu ile hizmet binamızdaki ulaşım daha rahat sağlanacaktır. Odamıza hayırlı olsun.” dedi.
Bu haber 2024-04-03 09:36:22 eklenmiş ve 869 kez görüntülenmiştir.

 

Üye taleplerini değerlendiren Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Oda hizmet binasında merdiven çıkma zorluğu yaşayan üyeler ve vatandaşlar için merdiven asansörü alımı gerçekleştirdi.

 

 

Zemin kattan birinci kata kadar kurulumu tamamlanan merdiven asansör ile hareket kabiliyeti kısıtlı olan bireylerin odanın hizmetlerine erişimi büyük ölçüde kolaylaşacak.

 

 

Merdiven asansörü alımı hakkında açıklamalarda bulunan Bartın TSO Başkanı Halil Balık, “Üyelerimizin talepleri ve önerilerine göre eylem haritamızı sürekli yenilemekteyiz. Üyelerimizin ve vatandaşların odamızda işlemlerini en rahat şekilde yapabilmesi için elimizden gelen çalışmaları gayretle yapıyoruz. Önemli taleplerden biri olan merdiven asansör kurulumu ile hizmet binamızda ki ulaşım daha rahat sağlanacaktır. Odamıza hayırlı olsun.” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : TSO
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›