Vali Arslan, özel birey Elif Günay’ı da kırmadı

Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği (BOEDDER-SK) Yönetim Kurulu Başkanı Berna Şengün ve yönetim kurulu üyeleri ile otizmli çocuklar ve aileleri makamında kabul eden Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, valilik makamına oturmak isteyen özel birey Elif Günay’ı da kırmadı.
Bu haber 2024-04-03 09:35:01 eklenmiş ve 90 kez görüntülenmiştir.

 

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği (BOEDDER-SK) Yönetim Kurulu Başkanı Berna Şengün ve yönetim kurulu üyeleri ile otizmli çocuklarımız ve aileleri, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan’ı ziyaret etti.

 

 

Bartın’da otizmli bireylerle ilgili yapılan/yapılacak çalışmalar ve projeler hakkında istişarelerde bulunulan ziyarette otizmli bireylerin hayatla olan bağlarının sevgi, sabır ve anlayış içerisinde eğitimle desteklenen bir yaklaşımla güçlendirilebileceğini ifade ederek tüm otizmli bireylere ve kıymetli ailelerine mutlu ve huzurlu bir yaşam dileyen Vali Arslan, valilik makamına oturmak isteyen özel birey Elif Günay’ı da kırmadı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›