İl Genel Meclisi Üyesi Boran’dan ilk açıklama!

Amasra’da AK Parti’den İl Genel Meclisi Üyesi seçilen Hüseyin Boran, seçim sonrası bir teşekkür mesajı yayımlarken “Amasra’mızda yaşayan ve siyasi parti görüşü ne olursa olsun hiçbir ayrım gözetmeksizin bu günden itibaren şehirlerimizde ne imkan varsa köylerimizde de olması için her biri birbirinden değerli hemşerilerimize 7 gün 24 saat çalışacağıma ve her an ulaşılabilir olacağıma söz veriyorum.” dedi.
Bu haber 2024-04-03 09:19:09 eklenmiş ve 69 kez görüntülenmiştir.

 

“Her an ulaşılabilir olacağıma söz veriyorum”

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sona ererken tüm Türkiye ile birlikte Bartın da il, ilçe, belde ve mahalleler için yerel yöneticilerini seçti.

 

 

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan seçimde Hüseyin Boran, Amasra bölgesinde AK Parti’den Bartın İl Genel Meclisi Üyesi olarak seçildi.

 

 

Seçimin ardından ilk açıklamasını yaparak bir teşekkür mesajı yayımlayan Boran, Amasra’ya ve tüm köyleri temsil etmenin kendisi için gurur verici olduğunu söyledi.

 

 

31 Mart 2024 yerel seçim süreci boyunca kendisine gösterilen ilgi ve desteğe layık olabilmek için elinden gelenin en iyisini yapacağını söyleyen Boran, Amasra’da yaşayan herkes için siyasi parti görüşü ne olursa olsun hiçbir ayrım gözetmeksizin 7 gün 24 saat çalışacağına ve her an ulaşılabilir olacağına söz verdi.

 

 

“İlçemizi ve tüm köylerimizi temsil etmek gurur verici”

 

 

Aday belirleme ve seçim sürecindeki çalışmaları boyunca kendisine destek olan herkese de teşekkür eden Boran, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

 

“Değerli Hemşehrilerim, 31 Mart 2024 yerel seçim süreci boyunca göstermiş olduğunuz ilgi ve desteğe layık olabilmek için elimden gelenin en iyisini yapacağıma gönülden inanıyorum.

 

 

Bartın İl Genel Meclisi üyesi olarak; 3000 yıllık tarihi geçmişi kültürel ve doğal güzellikleri ile ‘Fatih Sultan Mehmet Han’ın emaneti Dünyanın Gözbebeği Çeşm-i Cihan’ Amasra’mıza; sizin içinizde yetişmiş bir evladınız olarak ilçemizi ve tüm köylerimizi temsil etmek gurur verici.

 

 

AK Parti Amasra İl Genel Meclisi Adayı gösterilmemdeki desteklerinden ötürü Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a, Bartın Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz’a, AK Parti İl Başkanımız Sayın Yaşar Aslan’a, İlçe Başkanımız Sayın Şenol Rıdvan Sert’e, İlçe Kadın ve Gençlik Kollarımıza ve dostlarıma şahsıma gösterdikleri güven ve destek için sonsuz teşekkür ederim.

 

 

Amasra’mızda yaşayan ve siyasi parti görüşü ne olursa olsun hiçbir ayrım gözetmeksizin bu günden itibaren şehirlerimizde ne imkan varsa köylerimizde de olması için her biri birbirinden değerli hemşerilerimize 7 gün 24 saat çalışacağıma ve her an ulaşılabilir olacağıma söz veriyorum.

 

 

Seçim çalışmalarında şahsıma destekleri ile güç veren cesur yürekli dava arkadaşlarımıza özellikle Kadın ve Gençlik Kollarımıza ve baştan sona her daim yanımda olan can yoldaşım biricik eşime gönülden teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.”

ETİKETLER : 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri Bartın Hüseyin Boran Amasra
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›