Bartın’da değişim rüzgarı esiyor!

Seçime sayılı günler kala ziyaretlerine devam eden Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, halkın yoğun ilgisi ile karşılanıyor. Vatandaşlar, Yalçınkaya’nın bilgisi, tecrübesi, dürüstlüğü ve çalışkan kişiliğiyle Bartın Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini dile getirirken Bartın'da yarattığı heyecan ve halkın verdiği destek, değişimin habercisi olarak değerlendiriliyor.
Bu haber 2024-03-28 15:38:47 eklenmiş ve 233 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine az bir süre kala değişim rüzgarlarının etkisi altında. CHP’nin Bartın Belediye Başkan Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya, seçim kampanyası kapsamında şehri adım adım dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

 

 

Ziyaretleri sırasında halkın yoğun ilgisi gözlerden kaçmazken vatandaşlar, Yalçınkaya’nın bilgisi, tecrübesi, dürüstlüğü ve çalışkan kişiliğiyle Bartın Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini dile getiriyor.

 

 

Siyasi hayatı boyunca her zaman halkla iç içe olan bir profil çizen Muhammet Rıza Yalçınkaya, her bir vatandaşın sorunuyla yakından ilgileniyor ve onların taleplerini dinlemekten geri durmuyor.

 

 

Yalçınkaya, yaptığı ziyaretlerde halka yönelik hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğini vurgularken, kimseyi ötekileştirmeden, eşitlik ve adalet temelinde hizmet sunacaklarını ifade ediyor.

 

 

31 Mart’ta Bartın halkının desteğiyle büyük bir değişim başlatmayı hedeflediğini dile getirirken şeffaf ve adil bir belediyecilik anlayışıyla, kenti ortak akıl ve katılımcılık ilkesiyle yönetmeyi planladığını belirten Yalçınkaya, Bartın’ı hak ettiği yere taşıyacaklarını ve geleceği birlikte inşa edeceklerini vurguluyor.

 

 

Muhammet Rıza Yalçınkaya’nın Bartın'da yarattığı heyecan ve halkın verdiği destek, değişimin habercisi olarak değerlendiriliyor. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Muhammet Rıza Yalçınkaya
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›