Havlu peçete rulosundan hazine çıktı!

Bartın Emniyet Müdürlüğü, bir hırsızlık olayını daha kısa sürede aydınlığa kavuşturdu. H.Ö’nün ihbarı üzerine gittiği yerleri ve buralardaki güvenlik kameralarını inceleyen polis, altınları ve parayı çalanın arkadaşı olduğunu tespit etti. Şüphelinin evinde yapılan aramada altınlar ve para, bir havlu peçete rulosunun içine gizlenmiş şekilde bulundu.
Bu haber 2019-08-15 16:25:05 eklenmiş ve 289 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Bartın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne giden H.Ö. adlı kadın ağlayarak, çantasında bulunan 24 adet çeyrek altının ve 100 doların çalındığını bildirdi ve bulunması için yardım talebinde bulundu.

Bunu üzerine; bir çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, H.Ö.’nün gün içerisinde gittiği tüm mekanları ve temasta bulunduğu kişileri inceledi.

Gidilen mekanlardaki güvenlik kameralarının görüntülerinden de yararlanan Bartın Emniyeti, yapılan incelemeler sonucunda hırsızlık olayını gerçekleştiren kişinin müracaatçı  H.Ö.'nün arkadaşı A.Ç. olduğu tespit etti. Polis, H.Ö.'nün kuaförde saçını yıkattığı sırada arkadaşı A.Ç.'nin çantasını aldığını ve içindeki altınlar ile ABD dolarını aldıktan sonra çantayı tekrar aynı yere koyduğunu belirledi.

Bunun üzerine şüpheli A.Ç'nin evine giderek savcılıktan alınan arama izni doğrultusunda arama yapan polis, mağdurenin çalındığını beyan ettiği 24 adet çeyrek Cumhuriyet altınını ve 100 ABD dolarını, bir havlu peçete rulosunun içine gizlenmiş sigara paketinin içinde buldu.

Şikayetçi H.Ö'nün altınları ve parası teslim edilirken, hırsızlık olayını gerçekleştiren A.Ç. ile ilgili adli süreç başlatıldı.

 

Emniyete teşekkür etti

 

Mağdure H.Ö., “Çantanızı ve cüzdanınızı hiçbir zaman gözünüzün önünden ayırmayın. Hiç bir zaman çantanızda ve cüzdanınızda yüksek miktarda altın ve para bulundurmayın. Bartın Emniyet Müdürlüğü yetkililerine çalınan para ve altınlarımı kısa sürede bulduğu için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 “Göz yaşınız göz yaşımızdır”

 

Bartın Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise “Vatandaşlarımızın göz yaşları bizim göz yaşlarımızdır.” derken, Bartın’ın huzur ve güvenliği için 7 gün 24 saat görev başında olmayı sürdüreceklerini söylediler.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın İl Emniyet Müdürlüğü
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›