Tunç, Amasra’lılardan Reis’e destek istedi

Amasra’da esnaf ziyareti gerçekleştiren Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 3 saat boyunca gezdiği Amasra sokaklarında vatandaşlardan ve esnaftan Cumhur İttifakı’nın Amasra Belediye Başkan Adayı AK Partili Ahmet Reis için destek istedi.
Bu haber 2024-03-26 14:58:44 eklenmiş ve 20 kez görüntülenmiştir.

 

KÜBRA NUR AK

 

 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 31 Mart yerel seçimlerine günler kala, seçim çalışmalarına destek vermek için Amasra’da hafta sonunda gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri ile AK Parti’nin Amasra Belediye Başkanı Adayı Ahmet Reis için vatandaşlardan destek istedi.

 

 

Bakan Tunç’a esnaf ziyaretleri boyunca; AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, AK Parti Amasra İlçe Başkanı Şenol Rıdvan Sert ve MHP Amasra İlçe Başkanı Gürkan Özengi ile Belediye Meclisi Üyesi adayları eşlik etti.

 

 

Bütün esnafları tek tek gezen, bu sırada da karşılaştığı vatandaşlar ve girdiği işletmelerdeki tüm çalışanlar tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Bakan Tunç, Amasra Belediye Başkan Adayı Reis için herkesin desteğini beklediklerini belirterek esnafa hayırlı işler bereketli kazançlar diledi.

 

 

Bu sırada Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) seçim bürosunu da ziyaret eden Bakan Tunç, vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti.

 

 

Ardından esnaf ziyaretlerine Kum Mahallesi ve Çekiciler Çarşısı ile devam eden Bakan Tunç, karşılaştıkları vatandaşlarla da sohbet edip hatıra fotoğraf çektirdi.

 

 

Çocukları sevindirdi

 

 

Esnaf ziyaretleri sırasında karşılaştığı tüm çocuklara oyuncak dağıtan Bakan Tunç, çocukların yüzünü gülümsetmeyi de başardı.

ETİKETLER : Adalet Bakanı Yılmaz Tunç 31 Mart
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›