Bartın TSO iftar yemeği düzenledi

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) iftar yemeği düzenledi. Bartın TSO Başkanı Halil Balık, “Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak geleceğe yönelik hedeflerimizi sürekli güncelliyor ve ilimiz ekonomisini geliştirecek çalışmaları özenle planlıyoruz. Bilhassa, KOSGEB ve TKDK gibi kurumların destek veya hibe çalışmalarında aktif rol almalıyız, yapacağımız işbirlikleri ile katma değer yaratacak projelere birlikte imza atabiliriz.” dedi.
Bu haber 2024-03-25 09:58:19 eklenmiş ve 17226 kez görüntülenmiştir.

 

“İlimiz ekonomisini geliştirecek çalışmaları özenle planlıyoruz”

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) iftar yemeği düzenledi.

 

 

Geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları S. Cem Yıldız ve Keramettin Şenkal, Sayman Üye Hasan Ufuk, Bartın TSO Yönetim Kurulu Üyeleri; Necati Sandıkçı, Sertaç Şimşek ve Yücel Oğullar, Bartın TSO Meclis Üyeleri, Meslek Komite Üyeleri, Kadın Girişimciler Kurulu, Genç Girişimciler Kurulu ile Oda Personeli katılım sağladı.

 

 

İftar programına gelen konukları TSO Başkanı Halil Balık, Bartın TSO Yönetimi ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara karşıladı.

 

 

İftar yemeği öncesinde açılış konuşmalarını gerçekleştiren Başkan Halil Balık, katılımlarından dolayı konuklara teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

 

 

“Öncelikle, içinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan Ayı’nın başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam Alemine hayırlar, bolluk ve bereket getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Gerçekleştirdiğimiz iftar programları ile birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek geleceğe daha emin adımlarla ilerleyeceğiz. Odamız çalışmalarında hepimizin bir emeği var ve bu emeğin katlanarak büyümesi bizim için çok onur verici. Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak geleceğe yönelik hedeflerimizi sürekli güncelliyor ve ilimiz ekonomisini geliştirecek çalışmaları özenle planlıyoruz. Bilhassa, KOSGEB ve TKDK gibi kurumların destek veya hibe çalışmalarında aktif rol almalıyız, yapacağımız işbirlikleri ile katma değer yaratacak projelere birlikte imza atabiliriz. Üyelerimiz ve ilimiz için hizmet vermeye, sizlerin sorun ve sıkıntılarına çözüm bulmaya, İlimizi ilgilendiren yatırımlarda ortak aklı ve ortak sesi duyurmaya çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Rabbimden kazançlarımızın bereketli, ibadetlerimizin ve dualarımızın kabul olmasını diliyor, şahsım ve Bartın Ticaret ve Sanayi Odası adına saygı ve sevgiyle selamlıyorum. İftar soframıza hoş geldiniz.” (Haber Merkezi)

ETİKETLER : TSO Halil Balık
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›