Günal, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Seçimlere az bir zaman kala çalışmalarına Hükümet Caddesi ziyaretleriyle devam eden İYİ Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Atınç Günal, “Bartın artık değişime hazır olduğunu bana hissettiriyor. Bu değişimi biz gerçekleştireceğiz.” dedi.
Bu haber 2024-03-23 09:40:35 eklenmiş ve 27 kez görüntülenmiştir.

 

“Bu değişimi biz gerçekleştireceğiz”

 

 

İYİ Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Atınç Günal, 31 Mart seçimlerine az bir zaman kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

 

Çalışmalarına Hükümet Caddesi ziyaretleriyle devam eden Başkan Adayı Günal’a ziyaretlerinde İYİ Parti Bartın İl Başkanı Sinem Özüoklu, Bartın Belediye Meclisi Adayı Ceyda Sargın, İl Genel Meclisi Adayları Erol Alp ve Volkan Karamazak ile çok sayıda teşkilat üyesi eşlik etti. 

 

 

Hükümet Caddesi’nde gerçekleştirdiği ziyarette esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Atınç Günal, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadı.

 

 

Günal, ziyaretlerinde ırmak ıslahı, ırmak turizm projesi, katlı otopark,  sosyal tesisler, sosyal destekler, liyakatli şehircilik ve esnafa yönelik projeleri hakkında bilgi vererek Bartın için en iyisinin işin ehlini seçmek olduğunu ifade ederek Bartın halkının desteğini istedi.

 

 

“Her şey istediğimiz gibi sonuçlanacak”

 

 

Tüm halka gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Günal, “Bugün Hükümet Caddesi’nde esnaflarımızı ziyaret ettik ve de çok güzel dönüşler aldık. Malum seçimlere de çok az bir süre kaldı. İnşallah her şey istediğimiz gibi sonuçlanacak. Bartın artık değişime hazır olduğunu bana hissettiriyor. Bu değişimi biz gerçekleştireceğiz. İnşallah bu yoğun ilgi 31 Mart’ta sandıkta da kendisini gösterecek ve inşallah 1 Nisan itibariyle göreve geleceğiz. Tüm halkımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : İYİ Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Atınç Günal 31 Mart
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›