İl Encümeni, 12 gündem maddesini karara bağladı

Bartın Vali Yardımcısı ve Genel Sekreter Uğur Karakaya başkanlığında toplanan İl Encümeni, 12 gündem maddesini karara bağladı.
Bu haber 2024-03-23 09:38:23 eklenmiş ve 1104 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın İl Encümeni, 5302 sayılı İl Özel İdare Kanununun 27. maddesi gereğince İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonunda,  Bartın Vali Yardımcısı ve Genel Sekreter Uğur Karakaya başkanlığında 12 adet gündem konusunu görüşmek üzere toplandı.

 

 

Toplantıya Encümen Başkanı Karakaya, seçilmiş üyeler Atnen Aydoğan,  Ayhan Özçelik atanmış üyeler Yazı İşleri Müdürü Şerife Çağlar, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdür V. Nurettin Bozkurt ve gündemi olan müdürlerden Genel Sekreter Yardımcısı V. ve İşletme ve İştirakler Müdürü Ayhan Kuş, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdür V. Yüksel Uğur, Mali Hizmetler Müdürü Serap Birinci ve Plan ve Proje Müdürü Emine Ekmekci katıldı.

 

 

Toplantıda, İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne ait 1 adet gündem maddesi, ihale, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğüne ait 1 adet gündem maddesi ihale, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğüne ait 7 adet gündem maddesi, inşaat talebi, ifraz, Mali Hizmetler Müdürlüğüne ait 2 adet gündem maddesi (İdarenin 2023 Mali Yılı Taşınır Mal Yönetim Hesabı), (İdarenin 2023 Mali Yılı Kesin Hesabı), Yatırım ve İnşaat Müdürlüğüne ait 1 adet gündem maddesi, köy yardımı, olmak üzere toplam 12 adet gündem maddesi İl Encümenince görüşülerek karara bağlandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın İl Encümeni
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›