Bakan Tunç, Karaman’a destek için Kozcağız’daydı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, çeşitli temaslarda bulunmak için Kozcağız’a geldi. Bakan Tunç, “Kozcağız’ımıza terminal binamızdan tutunda stadyumuna varıncaya kadar, Irmak Islahları inşallah daha bitmedi, bu Irmak Islahlarını tamamlayacağız ve Kozcağız’ın içerisinden geçecek olan ırmağımız Kozcağız’la beraber bütünleşecek ve Kozcağız ışıl ışıl bir şehir olacak inşallah. Hazır mıyız? Kozcağız, Bartın duble yolunu hızlandırmamız lazım. Bunun için inşallah çalışıyoruz. Bunun talimatlarını Sayın Cumhurbaşkanı’mızda vermiş durumda. Yarım kalan projelerin hızlı bir şekilde tamamlanmasını inşallah sağlayacağız. Onun için burada ampulün canlı yanması lazım. Sönmemesi lazım. Sönerse karanlık olur. Ampul canlı yanacak burada. Bakın bu yağmurun altında durduğunuza değecek inşallah ve Kozcağız’ımıza için ne gerekiyorsa yapacağız.” dedi.
Bu haber 2024-03-22 09:50:31 eklenmiş ve 634 kez görüntülenmiştir.

 

“Burada ampulün canlı yanması lazım”

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bartın’a geldi. Buradaki temaslarına Kozcağız’dan başlayan Bakan Tunç, seçim bürosu önünde kendisini bekleyen vatandaşlara hitap ederek yeni dönem için Mustafa Karaman’a destek istedi.  

 

 

Sağanak yağışa rağmen alandan ayrılmayan vatandaşlardan helallik isterken Kozcağız için çalışmaya devam edeceklerinin sözünü veren Bakan Tunç, Belediyecilik anlamında mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman’ın usta olduğuna vurgu yaptı.

 

 

Bakan Tunç: “Kozcağız ışıl ışıl bir şehir olacak inşallah”

 

 

Yeni dönemde Kozcağız için ne gerekiyorsa yapmaya kararlı olduklarını ifade eden Bakan Tunç, Kozcağız’dan rekor bir destek isteyerek şöyle konuştu:

 

 

“Kıymetli Kozcağızlı hemşerilerim, öncelikle Ramazanınızı tebrik ediyorum. Rabbim bayrama da erişmeyi nasip eylesin inşallah. Hazır mıyız 31 Mart’a? Kozcağız hazır mı? Rekor bir oy. Türkiye rekoru kırıyor muyuz? Cumhurbaşkanımıza Kozcağız rekor kırdı, sizi Kozcağız’a bekliyoruz dememe müsaade eder misiniz? Kozcağız Türkiye rekoru kırar mı?

 

 

Kararlıyız inşallah Kozcağız’ımıza ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Kozcağız’a AK Parti iktidarlarında çok güzel hizmetler yaptık. 2 tane baraj yaptık, altyapısı, bastığımız yerlerin altı, kanallarımız, kanalizasyonumuz, elektrik hatlarının alta alınması. Hatırlıyoruz dimi bunları? Unuttuk mu? Unutmayız. Okullar yaptık. İmamhatip Ortaokulu ve diğer okullarımız. İnşallah meslek lisesi sözümüz var. Unutmadık. Kozcağız’a bir Endüstri Meslek Lisesi sözümüz var. İnşallah onu da gerçekleştireceğiz. Kozcağız’a biz doğalgaz getireceğiz dedik dimi. Getirdik mi? şimdi bütün mahallelere süratli bir şekilde kim tamamlayabilir? Mustafa Karaman tamamlayabilir. Belediyecilikte duayendir kendisi. Böyle bir tecrübe var karşınızda. Mustafa Karamanla inşallah durmak yok yola devam diyor muyuz? Evet, Kozcağız kararını verdi. Bu yağmurun altından ayrılmıyorsanız demek ki Kozcağız için, Kozcağız’ı seviyorsunuz demektir. Kozcağız’ımıza terminal binamızdan tutunda stadyumuna varıncaya kadar, Irmak Islahları inşallah daha bitmedi, bu Irmak Islahlarını tamamlayacağız ve Kozcağız’ın içerisinden geçecek olan ırmağımız Kozcağız’la beraber bütünleşecek ve Kozcağız ışıl ışıl bir şehir olacak inşallah. Hazır mıyız? Kozcağız, Bartın duble yolunu hızlandırmamız lazım. Bunun için inşallah çalışıyoruz. Bunun talimatlarını Sayın Cumhurbaşkanı’mızda vermiş durumda. Yarım kalan projelerin hızlı bir şekilde tamamlanmasını inşallah sağlayacağız. Onun için burada ampulün canlı yanması lazım. Sönmemesi lazım. Sönerse karanlık olur. Ampul canlı yanacak burada. Bakın bu yağmurun altında durduğunuza değecek inşallah ve Kozcağız’ımıza için ne gerekiyorsa yapacağız.

 

 

“Kozcağız, her zaman AK Parti’ye destek oldu”

 

 

Kıymetli hemşerilerim, muhalefetin içerisinde bulunduğu durumu görüyorsunuz. 10 ay önce bir ittifakları vardı, şimdi dağıldılar gittiler. Cumhurbaşkanı adayları vardı, şimdi partilerinin başına bile layık görmediler. Yardımcıları vardı, Cumhurbaşkanı yardımcıları, her partinin bir başkanı Cumhurbaşkanı yardımcısı olacaktı neredeler şimdi? Ortada yoklar. Çil yavrusu gibi dağıldılar şimdi birbirlerine aleyhinde konuşmaya devam ediyorlar.

 

 

İşte muhalefetin içerisinde bulunduğu durum bu… Yerlerde sürünüyor maalesef. Ama bizler 22 yıldan bu yana hep ‘önce insan’ dedik, bundan sonra da ‘önce insan’ demeye devam edeceğiz. ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ diyoruz. Eğitimden sağlığa, kültür sanattan sağlığa kadar her alanda insanımızı güçlendirmek için çalışıyoruz.  İnsan güçlü olacak ki aile güçlü olsun, aile güçlü olacak ki toplum olarak millet olarak güçlü olalım. İstikrarlı yatırım hamleleri ile 81 ilimizi de yatırımlarla donattık. Bundan en iyi payı alan illerimizden bir tanesi de Bartın. Bunun içerisinde Kozcağız’ımız da var. İki tane büyük baraj ile Kozcağız’ımızı da selden kurtardık. Bartın’ımızı da taşkınlardan kurtardık. Barajın içerisinde kalan köylülerimize TOKİ konutlarını yaptık. Aile Sağlığı Merkeziminiz burada ilçe hastanesi şeklinde yaptık. Kadın Eğitim Merkezi yaptık Japonya’dan bulunun için hibe aldık. Bundan sonra da Kozcağız’ımıza değer vermeye devam edeceğiz. Çünkü Kozcağız, her zaman AK Parti’ye destek oldu. Biz sizlere müteşekkiriz.

 

 

“Kozcağız’ımız için de önümüzdeki dönem çok çalışacağız”

 

 

İstikrarlı kalkınma hamlelerinden Bartın nasibini almaya devam edecek inşallah. 400 Yataklı Bartın Devlet Hastanemizin inşaatı bitti, içindeki cihazları yerleştiriyoruz. Anjiyodan kalp ameliyatına kadar her türlü sağlık hizmetini ilimizde karşılamaya devam edeceğiz. Kozcağız’ımıza 10 dakika mesafede, Ankara’daki büyüklükte hastanelerden birini biz Bartın’a, ayağınızın altına getirdik. Ve bu hastane sadece Bartın’a değil bölgemize hizmet edecek. Ülkemizi enerjide bağımsız, savunma sanayinde bağımsız güçlü bir ülke olarak devam etmesinin çalışmalarını sürdürüyoruz. Türkiye’yi dünyada adaleti savunan, hakkaniyeti savunan, mazlumun hakkını savunan, Filistin’i savunan, dünyanın neresinde zor durumda kalan varsa onun haklarını savunan ve onun yardımına koşan güçlü bir Türkiye inşa etmeye devam ediyoruz. Bunları sizlerin desteği ile yapıyoruz. Sizler olmasanız, bunlara destek vermeseniz 22 yıldan bu yana 17 seçimde de ‘AK Parti’ ve ‘Recep Tayyip Erdoğan’ demeseniz bugün burada konuşamazdık. Hep darbelerle karşı karşıya kaldık. O darbelerde, o muhtıralarda hep sizler bize destek oldunuz, sizler meydanlara indiniz, ‘Bayrağımızı ve bağımsızlığımızı vermeyiz’ dediniz. Milli iradeye sahip çıktınız. Biz de o milli irade bayrağını yere indirmemek için canla başla gece gündüz çalışıyoruz inşallah.  Çalışmaya da devam edeceğiz. Kozcağız’ımız için de önümüzdeki dönem çok çalışacağız. Bir milletvekilimiz var. Belediye Başkanımız ile uyumlu bir şekilde Bartın’a hizmet getirecek. Bir de kardeşiniz Bakanınız var. Kabinede sizleri en iyi şekilde temsil etme gayreti içerisinde ‘Sayın Cumhurbaşkanım Kozcağız sizin için yine Mustafa Karaman’ı seçti. Kozcağız’da şunlar, şunlar lazım’ diyeceğiz. İnşallah bu fırsatı bizden esirgemezsiniz değil mi?

 

 

“Oylarımızı Mustafa Karaman’da topluyoruz”

 

 

31 Mart seçimlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.  Seçimlerden sonra da inşallah tüm ülke genelinde seçimler Cumhur İttifakı’nın zaferi ile sonuçlandıktan ve milli irade bayramını da kutladıktan sonra Rabbim Ramazan Bayramı’nı da kutlamayı nasip eylesin inşallah. Tekrar bu duygu ve düşüncelerle Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum.

 

 

Yarım kalan işlerimizin hepsini hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Irmak ıslahını hiç sorun etmeyin onu da çok hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Yolunuzu da müteahhit firma ile konuşuyoruz, bir an önce bu yolun da tamamlanması lazım. Yeter mi, yetmez. Hasankadı’dan Yenice’ye doğru bu yolun devam etmesi lazım. Bunun için burada ampulün canlı yanması lazım. Burada ışığın hiç sönmemesi lazım. Siz de zaten o kararlılıktasınız. O nedenle oylarımızı zayi etmiyoruz, sağa sola kaçırmıyoruz. Oylarımızı Mustafa Karaman’da topluyoruz. Gerçek belediyeciliğin mimarı, tecrübeli, artık ustalığın da ustalığı dönemi gelmiş olan Mustafa Abimize biz de her zaman destek olacağız. Onunla beraber Kozcağız için çalışacağız. İl Genel Genel Meclisi Üyemiz Giray Bey buradalar. Kendisi bundan sonra da beldemize ilimize hizmet etmeye devam edecek. Ve hep beraber, teşkilatımız ile birlikte Kozcağız’ımızın merkezi yönetim ile birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Siz de Kozcağız’da rekor bir oy kullandıktan sonra gerisini hiç düşünmeyin. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.”

 

 

Aldatmaz: “Bugüne kadar verdiğiniz desteklere teşekkür ediyorum”

 

 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un Kozcağız’a 16 yılda büyük hizmetler verdiğini belirten Aldatmaz da “Sayın Bakanım Kozcağız’a 16 yılda büyük hizmetler verdi. Şimdi de bu seçimden sonra 4,5 yıl seçimsiz bir dönem var. Bende sizlere Mustafa Karaman Başkanımla beraber Sayın Bakanımızın da başkanlığında hizmet etmek istiyoruz. Bugüne kadar verdiğiniz desteklere teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta vereceğiniz destek içinde ayriyeten teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

 

 

Arslan: “Gece gündüz demeden durmak yok yola devam diyorum”

 

 

15 yıldır beraber yol yürüdüklerini belirten Arslan, “31 Mart’ta Sayın Belediye Başkanı Mustafa Karaman’a vereceğiniz desteğe şimdiden teşekkür ediyorum. 15 yıldır beraber yol yürüyoruz. Sizleri hiç mahcup etmedi. Bundan sonrada inşallah mahcup etmeyecek. Büyüyen gelişen Kozcağız’ımızda hep beraber Kozcağız olarak tekrar Mustafa Karaman demeye hazır mıyız? Durmak yok. Kozcağız ve Bartın’ımız için, milletimiz için gece gündüz demeden durmak yok yola devam diyorum.” dedi.

 

 

Karaman, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a teşekkür ederek “Bartın’ımızın gururu çok değerli Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’un Kozcağız’a verdiği eserlere bundan sonra yenileri eklenmeye devam edecek. Kendisine çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

 

Bakan Tunç, seçim bürosu ziyaretinin ardından esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi. Kozcağız Belediye Başkan adayı Mustafa Karaman’a destek için Kozcağız’a gelen Bakan Tunç, son olarak da Kozcağız Belediyesini ziyaret ederek Karaman ve beraberindeki heyetle birlikte istişarelerde bulundu.

 

 

ETİKETLER : Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Bartın Kozcağız
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›