Fırıncıoğlu, Meclis Üyeleriyle sahada!

Cumhur İttifakının Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, seçime sayılı günler kala Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte çalışmalarına hız verdi. Ziyaretleriyle halkın isteklerini ve beklentilerini dinleyen Fırıncıoğlu ve Meclis Üyesi Adayları, vatandaşlardan destek sözü istiyor. Güçlü Meclis listesiyle Bartın’da 31 Mart akşamında Cumhur İttifakı olarak zafere atacaklarını belirten Fırıncıoğlu, “Cumhur İttifakı olarak 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde halkımızın teveccühü ve birliğimizin gücüyle Bartın’da başarılı olarak zafere imza atacağız ve kazanan Bartın olacak.” dedi.
Bu haber 2024-03-22 09:36:03 eklenmiş ve 60 kez görüntülenmiştir.

 

“Birliğin gücüyle Cumhur İttifakı zafere imza atacak”

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

“Birliğin Gücüyle” diyerek yola çıkan Cumhur İttifakının Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun Meclis listesinde isimlerle sahadaki seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

 

 

Cumhur İttifakının adayı Fırıncıoğlu’nun AK Parti ve MHP olarak karma hazırlanan güçlü meclis listesinde; Hüseyin Manav, Necmi Balık, Kenan Dursun, Egemen Kemik, Turgay Kabakçı, Ufuk Kasap, Evren Ayvaz, Aykut Oktay Ulu, Ramazan Taş, Serkan Çebi, Sanem Çöme Taşdemir, Menekşe Kaya, Secaattin Aykan, Mustafa Çelik, Mehmet İlker Yıldırım, Sevilay Mutlu, Bayram Bayar, Hakan Ensar Aydeniz, Yeliz Özfıçıcı, Kadriye Mert, İbrahim Çelik, İbrahim Barış, kontenjan listesinde ise Orhan Ölçek, Recep Çömlek, Orhan Ağdacı yer alıyor.

 

 

Artık sayılı günlerin kaldığı 31 Mart seçimleri için Meclis kadrosuyla ve seçim çalışmalarıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan, 7 den 70’e Bartın halkının sevgisini ve desteğini kazanan Fırıncıoğlu, Bartın’ı yönetmeye aday tüm meclis üyesi adaylarıyla birlikte tam kadro sahada seçim çalışmasına devam ediyor.

 

 

Cumhur İttifakı olarak hep birlikte sahada tüm gayretimizle çalışan Fırıncıoğlu, Meclis Üyesi Adaylarıyla beraber Bartın için hedeflerini anlatırken vatandaşlardan destek sözü istiyor.

 

 

“Güçlü Meclis, Güçlü Bartın” vurgusu yapan Fırıncıoğlu, “Bartın’a hizmet için Cumhur İttifakı olarak yola çıktık. Meclis üyeliğine aday olan arkadaşlarımızla, Cumhur İttifakının gücüyle ve 5 yılda ortaya koyduğumuz üretken belediyecilikle 31 Mart’a sağlam, kararlı adımlarla yürüyoruz. Şu anda, Cumhur İttifakıyla yürüyen, MHP’den, AK Parti’den, duruşundan taviz vermeyen mevcut meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum. Birliğin gücüyle, halkımızın destek ve teveccühüyle Cumhur İttifakının mutlak zaferine odaklandık. Bartın’ımızı karış karış geziyoruz, yapacaklarımızı anlatıyoruz. Şehrimizin kronikleşmiş sorunlarına yönelik projelerimizi anlatıyoruz. Birliğimizin gücüyle, üretken belediyecilik ve eser siyaseti için hazırız ve kararlıyız, 31 Mart 2024 tarihinden itibaren yeni bir belediyecilik serüvenine başlıyoruz.” dedi.

 

 

“Başarılı olarak zafere imza atacağız”

 

 

Güçlü Meclis listesiyle Bartın’da 31 Mart akşamında Cumhur İttifakı olarak zafere atacaklarını belirten Fırıncıoğlu, “Cumhur İttifakı olarak hep birlikte sahada tüm gayretimizle çalışıyoruz. Hep birlikte Bartınlı vatandaşlarımız için daha ne kadar iyi hizmet edebiliriz ve seçimlerde daha ne kadar yüksek oy alabilirizin gayreti içerisindeyiz. Vatandaşlarımızın bizlere göstermiş olduğu teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz. Biz hep birlikte Bartın’ız ve biz hep birlikte cumhuruz. İnşallah bunun sonucu da sandıklardan 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı olarak çok yüksek bir oy oranıyla vatandaşlarımızın desteğiyle dualarıyla inşallah sandıklara yansıyacaktır. Cumhur İttifakı olarak inşallah halkımızın teveccühü ve birliğimizin gücüyle Bartın’da başarılı olarak zafere imza atacağız ve kazanan Bartın olacak.” diye konuştu.

 

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Bartın Cumhur İttifakı
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›