İl İdare Şube Başkanları Toplantısı yapıldı

Başkanlığında gerçekleştirilen İl İdare Şube Başkanları Toplantısı’nda Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, tasarruf tedbirlerine riayet edilmesini isteyen Vali Arslan, ilgili kurumlarca Bartın’ın daha fazla gelişmesine katkı sunacak projelerin hazırlanmasını söyledi. Vali Arslan, kamu hizmetlerinin aksamaması için gerekli tedbirlerin alınması hususunda hassasiyet gösterilmesini istedi.
Bu haber 2024-03-21 09:24:26 eklenmiş ve 86 kez görüntülenmiştir.

 

Vali Arslan, proje istedi!

 

 

Kamu hizmetlerinin etkin, hızlı, verimli ve sağlıklı yürütülmesini sağlamak, vatandaşlara yönelik en iyi kamu hizmetini sunabilmek amacıyla gerçekleştirilen İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında Valilik 12 Divan Toplantı Salonunda yapıldı.

 

 

Kamu kurum ve kuruluşlarımızın kanun ve mevzuat çerçevesinde uymaları gereken usul ve esasların görüşülerek kurumlar arasında iş birliği ve koordinasyonun sağlandığını toplantıda, kurumların 2024 yılı Çalışma Programlarının uygulanması ve takibi yapıldı.

 

 

CİMER, bilgi edinme talepleri ve dilekçelerin yasal süre içerisinde sonuçlandırılmasını isteyen Vali Arslan, vatandaşların kamu hizmetlerine erişiminde kolaylık ve kamu hizmetleri sunumunda şeffaflığın sağlanması gerektiğini söyledi.

 

 

Vali Arslan, kurum ve kuruluşlarca kendi görev alanlarına giren konularda yapılan tüm denetimlerin Ramazan ayı boyunca daha da özen gösterilerek devam ettirilmesi talimatını da verdi. Tasarruf tedbirlerine riayet edilmesini isteyen Vali Arslan, ilgili kurumlarca Bartın’ın daha fazla gelişmesine katkı sunacak projelerin hazırlanmasını söyledi.

 

 

Seçim sürecinde alınacak tedbirlerin de değerlendirildiği toplantıda Vali Arslan, kamu hizmetlerinin aksamaması için gerekli tedbirlerin alınması hususunda hassasiyet gösterilmesini istedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Nurtaç Arslan
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›