Bartın’da hizmet seferberliğine birliğin gücüyle devam!

Bartın’da hizmet seferberliğine birliğin gücüyle devam ettiklerini her fırsatta belirten, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, Meclis Üyesi Adayları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte girilmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmıyor. 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için ittifak kararı alan AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatları, uyumlu çalışmasıyla tüm illere örnek olurken Bartın halkına güven veriyor.
Bu haber 2024-03-20 09:35:33 eklenmiş ve 277 kez görüntülenmiştir.

 

İttifakın uyumu güven veriyor

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ile Cumhur İttifakının Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu başta olmak üzere teşkilatların sahadaki uyumu ve enerjisi Bartın halkına güven verirken herkesten tam not aldı. 

 

 

Cumhur İttifakının genel seçimlerde olduğu gibi yerel seçimlerde de el ele, gönül gönüle vererek zafere ulaşacağını vurgulayan teşkilatlar, bu süreçte aralarına hiç kimsenin fitne tohumu ekemeyeceğini ve bunlara en güzel cevabın 31 Mart akşamı Cumhur İttifakının seçimi zaferle neticelendirmesiyle vereceklerini  ifade etti.

 

 

“Cumhur İttifakının gücü güzel gelişmeleri beraberinde getirecek”

 

 

Bartın’a hak ettiği hizmeti getirmek için yola çıktıklarını altını çizen Cumhur İttifakının Bartın Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Cumhur İttifakı olarak hep birlikte sahada büyük bir uyum içerisinde tüm gayretimizle çalışıyoruz. Vatandaşlarımız için daha ne kadar iyi hizmet edebiliriz ve seçimlerde daha ne kadar yüksek oy alabilirizin gayreti içerisindeyiz. Vatandaşlarımızın bizlere göstermiş olduğu teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz. Bartın’ın artık kaybedecek bir 5 yılı daha yoktur, kişisel hırslara feda edilecek bir tek günü bile kalmamıştır. İşte biz de bunun için daha fazla zaman kaybetmeden ilimize hizmet getirmek için yola çıktık. Bizler her bir hemşehrimize ulaşacak, dinleyecek ve projelerimizi anlatmaya devam edeceğiz. Hep birlikte çalışıp hep birlikte kazanacak ve hep birlikte Bartın’a hizmet edeceğiz. Cumhur İttifakının gücü güzel gelişmeleri beraberinde getirecek. Sefer bizden, zafer Allah'tan. İnşallah vatandaşlarımızın desteğiyle 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı olarak çok yüksek bir oy oranıyla sandıklardan çıkacak ve ‘birliğin gücüyle’ Bartın için durmadan yorulmadan harıl harıl hep birlikte çalışmaya gayret edeceğiz.” dedi.

 

 

“Gereken desteği vereceğim”

 

 

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz da Cumhur İttifakı ortaklarıyla uyum içerisinde sahada çalıştıklarının altını çizerek, “Genel başkanlık düzeyindeki uyum yerelde de kendini gösteriyor. Cumhur ittifakı ortağımızla Bartın’da çok iyi bir uyum içerisindeyiz, Bartın’daki tüm ilçe ve belde belediye başkanlarına destek verdiğimiz gibi Bartın’da da Cumhur İttifakının Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’na destek için birlikte sahada ziyaretler gerçekleştiriyoruz. İnşallah 31 Mart akşamı kazanan Bartın olacak. Ben de Ankara’dan Belediye Başkanımıza hizmet için gereken desteği fazlasıyla vereceğim.” ifadelerini kullandı.

 

 

ETİKETLER : Yusuf Ziya Aldatmaz Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Bartın 31 Mart
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›