Fırıncıoğlu’ndan 2 örnek proje!

Cumhur İttifakının Bartın Belediye Başkan Adayı MHP’li Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, seçimi kazanmaları halinde sokak hayvanları için modern barınak ve yaşam alanları kuracaklarını belirtirken evcil hayvanlar için oyun parkı kuracakları ayrı bir proje kapsamında, evcil hayvanların enerjisini atabilecekleri ve eğlenebilecekleri çeşitli oyun parkurları oluşturulacağını söyledi.
Bu haber 2024-03-20 09:31:55 eklenmiş ve 305 kez görüntülenmiştir.

 

Modern barınak ve oyun parkı geliyor

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için beraberindeki Meclis Üyesi Adayları ve parti teşkilatlarıyla kapı kapı gezerek destek isteyen Cumhur İttifakının Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, projeleriyle de yoğun ilgi görüyor.

 

 

Yerel seçimlere az bir süre kala Bartın için hazırladıkları projeleri anlatan Fırıncıoğlu, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken mahalle ve esnaf ziyaretleri yaparak hem vatandaşların derdini dinliyor hem de destek istiyor.

 

 

Günlük programlarını dolu dolu geçiren ve vatandaşlarla sürekli iç içe olan Fırıncıoğlu, “birliğin gücüyle” “Herkes İçin Herkese Göre Belediye” mottosuyla hazırladıkları projeler arasında yer alan can dostlarımız için örnek olacak projelerini de paylaştı.

 

 

Sokak hayvanları için yeni bir yuva

 

 

“Bartın Belediyesi olarak, şehrimizdeki sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak ve onların yaşamlarını daha iyi hale getirmek amacıyla yeni bir proje başlatıyoruz.” diyen Fırıncıoğlu, “Bin sokak hayvanı kapasiteli modern bir barınak yaparak, bu canların sağlıklı ve güvenli bir ortamda yaşamalarını sağlayacağız. Bu projeyle, sokak hayvanlarına daha etkin ve kalıcı bir çözüm sunmayı hedefliyoruz. Bartın Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı Projesi, şehrimizin sokak hayvanlarına daha iyi bir yaşam sunma çabalarının bir parçasıdır. Bu projeyle, hayvan dostu bir şehir olmanın gerekliliklerini yerine getirerek, sokak hayvanlarının refahını artırmayı ve onlara daha iyi bir gelecek sağlamayı hedefliyoruz.

 

 

Bartın Belediyesi olarak, sokak hayvanlarının yaşamlarını iyileştirmek ve onlara daha iyi bir gelecek sağlamak için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Sizleri de bu önemli projeye destek olmaya ve sokak hayvanlarının sesi olmaya davet ediyoruz. Şehrimizin uygun yerlerine koyacağımız Mama-matikler ile hayvan dostlarımızın her zaman yanında olmaya devem edeceğiz.” dedi.

 

 

Evcil hayvanlar için oyun parkı geliyor!

 

 

Ardından da yeni bir müjde daha veren Fırıncıoğlu, Bartın Belediyesi olarak, şehirde yaşayan evcil hayvanların mutluluğunu ve sağlığını artırmak amacıyla yeni bir proje daha başlatacaklarını ifade ederek bu projesine ilişkin de şu bilgileri verdi:

 

 

“Evcil Hayvanlar Oyun Parkı’ adını taşıyan bu projeyle, sahipleri tarafından bakımları üstlenilen kedi, köpek gibi evcil hayvanlarımızın keyifli vakit geçirebileceği, oyun parkurlarının yer aldığı özel bir alan oluşturacağız.

 

 

Eğlenceli oyun parkurları

 

 

Projemiz kapsamında, evcil hayvanlarımızın enerjisini atabilecekleri ve eğlenebilecekleri çeşitli oyun parkurları oluşturulacak. Köpekler için tünel ve engel parkurları, kediler için tırmanma alanları ve oyuncaklar gibi çeşitli ekipmanlarla dolu bir oyun ortamı sunulacak.

 

 

Güvenli ve hijyenik ortam

 

 

Evcil Hayvanlar Oyun Parkı, sağlıklı ve güvenli bir ortamda vakit geçirmelerini sağlamak için özel olarak tasarlanacak. Her gün düzenli olarak temizlenerek, hijyen standartlarına uygun şekilde bakımı yapılacak ve evcil hayvanların sağlıklı bir şekilde vakit geçirmesi sağlanacak.”

 

 

Başkan Fırıncıoğlu, 1 Nisan’dan sonra hayata geçireceği projeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.

ETİKETLER : 31 Mart Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu projeleri
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›