Bartın Belediyesi geleneksel iftar programında bir araya geldi!

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, iftar programında Belediye personel ve aileleri ile bir araya geldi. Düzenlenen iftar programında Fırıncıoğlu’na Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri de eşlik etti. İftar öncesi konuşan Başkan Fırıncıoğlu, “güç birliği” vurgusu yaparak “Bartın Belediye Başkanı olarak bir kişinin yapabilecekleri sınırlı. Ancak personelimizle, bugün aynı iftar sofrasında buluştuğumuz mesai arkadaşlarımızla birlikte sahada olursak başaramayacağımız hiçbir şey olmaz. Bunu da göreve geldiğim 11 aylık süre zarfında gösterdiğimizi düşünüyorum.” dedi.
Bu haber 2024-03-20 09:31:00 eklenmiş ve 266 kez görüntülenmiştir.

 

“Birlikte sahada olursak başaramayacağımız hiçbir şey olmaz”

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, düzenlenen iftar yemeğinde belediye personelleri ve aileleriyle buluştu.

 

 

Ramazan’ın ilk gününden bu yana esnafından öğrencisine yoğun bir katılımla gerçekleşen iftar yemeğinde bu kez Başkan Fırıncıoğlu, Belediye personeliyle bir araya geldi.

 

 

“Kısa sürede güzel işlere imza attık”

 

 

Belediye personeli ve aileleriyle iftar sofrasını paylaşan Fırıncıoğlu, kısa bir konuşma yaparken “Bartın Belediye Başkanı olarak bir kişinin yapabilecekleri sınırlı. Ancak personelimizle, bugün aynı iftar sofrasında buluştuğumuz mesai arkadaşlarımızla birlikte sahada olursak başaramayacağımız hiçbir şey olmaz. Bunu da göreve geldiğim 11 aylık süre zarfında gösterdiğimizi düşünüyorum. Eğer ortada bir başarı varsa bu personelimizin eseridir. 11 aylık görev sürem boyunca birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Hep birlikte geride bıraktığımız 11 ayda kısa sürede çok güzel işlere imza attık. Özverili çalışmalarınızdan dolayı öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Bizler Bartın’ın en büyük ailesiyiz. Bu ailenin başında olmaktan büyük onur duyuyorum. Sizlerin daha refah ve huzur içerisinde çalışabilmesi adına maddi ve manevi her zaman yanınızda olmaya özen gösteriyoruz. Bizlerle beraber aynı yolu yürüyen değerli mesai arkadaşlarıma tekrar çok teşekkür ediyor, Ramazan ayınızı en içten dileklerimle kutluyor, Rabbim Ramazan Bayramına erişmeyi hepimize nasip etsin diyorum.” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu İftar
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›