Açıkhavada sinema keyfi yaşadılar

Bartın Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı faaliyet gösteren İl Çocuk Hakları Komitesi ile Bartın Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği “Açık Hava Sineması” etkinliğinde çocuklar açık havada sinema keyfi yaşadı.
Bu haber 2019-08-10 11:20:39 eklenmiş ve 188 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı faaliyet gösteren İl Çocuk Hakları Komitesi ile Bartın Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği “Açık Hava Sineması” etkinliğine; Bartın Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Şahin, Meslek Elemanları Ayşe Köse, Ayşegül Çarşanba, Nazlı Demirkıran, Komite Üyesi çocuklar ile Müdürlük’ten hizmet alan çocuklar ve vatandaşlar katıldı.

Çocuklarıyla birlikte açık hava sineması izleme nostaljisi yaşamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden aileler çocuklarına eskiye dair anlattıkları hatıraların bizzat yaşamanın heyacan verici olduğunu belirttiler.

Bartın Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün sunduğu hizmetlerin tanıtımı amacıyla kurulan stantta çocuklara hatıra olarak; kitap, tişört, kupa ve not defterleri hediye edildi.

Etkinliğin sonunda bir konuşma yapan Bartın Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü  Mahmut Şahin, “Gençlerle çocukluk dönemimize giderek, mazinin güzel anlarını birlikte yaşadık,  emeği geçen Belediye Başkanına ve personelime teşekkür ederim.” dedi. 

Ardından gençlerle hatıra fotoğrafı çekilerek gece sona erdi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Bartın Belediyesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›