Sağlık çalışanlarını unutmadılar

Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarıyla buluştu. Bartın Devlet Hastanesi, Şehit Cem Kanbur Ağız ve Diş Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, İl Sağlık Müdürlüğü, Yaşam Tıp Merkezi ve AKTIP Hastanesi’ni ziyaret eden Fırıncıoğlu, sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Sağlık çalışanlarına çiçek takdim ederek günlerini kutlayan Başkan Fırıncıoğlu, “Büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışan tüm sağlık kahramanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.
Bu haber 2024-03-15 09:34:03 eklenmiş ve 272 kez görüntülenmiştir.

 

Fırıncıoğlu ve Aldatmaz’dan Tıp Bayramı ziyaretleri

 

 

Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve beraberindeki Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte özel ve kamu sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek, görevli sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

 

 

14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarını unutmayarak Bartın Devlet Hastanesi, Şehit Cem Kanbur Ağız ve Diş Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, İl Sağlık Müdürlüğü, Yaşam Tıp Merkezi ve AKTIP Hastanesi’ni ziyaret eden Cumhur İttifakı heyeti, sağlık kuruluşlarında görevli doktor ve sağlık çalışanlarının isteklerini dinlerken ziyaretleri sırasında hastalarla da sohbet ederek “geçmiş olsun” dileklerini iletti.

 

 

“Hayatımızdaki yeri çok önemli”

 

 

Başta doktorlar olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür eden Başkan Fırıncıoğlu, Canımızı emanet ettiğimiz, sağlıklı toplumun can damarı olan sağlık çalışanlarımızın hayatımızdaki yeri çok önemli. Hiç kuşkusuz doktorlarımız, eczacılarımız, diş hekimlerimiz, hemşirelerimiz, paramediklerimiz ve sağlık hizmetlerinin her kademesinde görev yapan tüm çalışanlar, yaşam kalitemizi yükseltmek adına en zor görevleri üstleniyorlar. Her alanda çağdaş bir toplum ve güçlü bir devlet olabilmenin ön koşullarından biri sağlıklı bireylere sahip olmaktır. Sağlık, huzurun ve mutluluğun vazgeçilmez unsurudur. İnsan sağlığı ve mutluluğu için gece gündüz demeden, zaman ve mekân kavramını gözetmeksizin çalışan hekimlerimizin ve diğer sağlık çalışanlarımızın gösterdikleri gayret ve fedakârlıklar her türlü övgünün üzerindedir. Karşılaştıkları türlü güçlüklere rağmen, kutsal mesleklerinin icrasında yurttaşlarımızın sağlık sorunlarının çözümüne yönelik insanüstü gayretleri bizler için iftihar kaynağıdır. Bu vesileyle minnet ve şükran duygularımı ifade etmeyi bir görev sayar, doktorlarımız başta olmak üzere, tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramını içten duygularımla kutlarım.” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu 14 Mart Tıp Bayramı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›