Modern ve verimli küçük ve orta ölçekli sanayi sitesi geliyor!

Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan Adayı ve Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelerek yeni dönemde Bartın’a kazandırılması planlanan küçük ve orta ölçekli sanayi sitesi projesi hakkında istişarede bulundu. Yeni küçük ve orta ölçekli sanayi sitesi ile daha kullanışlı ve modern imkanlar sunmayı hedeflediklerini dile getiren Fırıncıoğlu, “Bartın Belediyesi olarak Akmanlar bölgesinde belirlediğimiz noktada küçük ve orta ölçekli sanayi sitesi inşa edeceğiz. Ülkemizin en büyük projelerinden biri olan Filyos Projesine entegre olmasını planladığımız bu çalışma şehrimizin sanayi ve iş dünyasına önemli bir katkı sağlayacak, iş imkânları yaratacak ve ekonomimize canlılık kazandıracak.” dedi.
Bu haber 2024-03-13 09:42:41 eklenmiş ve 482 kez görüntülenmiştir.

 

Fırıncıoğlu, net konuştu: “Yapılamayanları yapacağız”

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın MHP’li Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, vatandaşlarla bir araya gelmek ve onların taleplerini doğrudan dinlemek için yoğun bir şekilde gerçekleştirdiği esnaf ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

 

Gittiği her dükkân ve işletmede hissettiği sıcaklık ve samimiyet karşısında mutlu olan Başkan Fırıncıoğlu, projelerini anlatırken esnafın ve vatandaşların isteklerini de dinliyor.

 

Esnafın yanında olmak, onların sesini duymak ve taleplerini dinlemek amacıyla gittiği Bartın Sanayi Sitesi’nde sevgiyle karşılanan Fırıncıoğlu, samimi ve içten yaklaşımı ile esnafların desteğini aldı.

 

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ile Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da katıldığı esnaf ziyaretlerinde Fırıncıoğlu, Bartın ekonomisini güçlendirmek için hayata geçirecekleri yeni dönem projelerini de anlattı.

 

“Tek amacımız Bartın’ın geleceği ve gelişimi”

 

Önümüzdeki yeni dönemde Bartın’da “birliğin gücüyle” yapılamayanları yapacaklarını belirterek 1Nisan’dan itibaren daha da güzel ve gelişmiş Bartın için canla başla çalışacaklarını vurgulayan Fırıncıoğlu, yeni dönemde Bartın’a kazandırmayı planladıkları “Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Sitesi” ile ilgili de detaylar vererek şunları söyledi:

 

“Yeni bir seçim döneminde yine bir demokrasi sınavının öncesindeyiz. Bartın’a hizmeti, ibadet sayan anlayışların temsilcisi olarak; Cumhurbaşkanımız, Ak Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli tarafından kurulan ve muradı yalnızca Türkiye’nin birliği ve dirliği olan Cumhur İttifakının adayı olarak halkımızın karşısındayım.

 

Merkezi yönetimle uyumlu olarak kurulacak Bartın yerel yönetim sürecinde tek amacımız bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Bartın’ın geleceği ve gelişimi olacaktır.

 

Adayı olmaktan onur duyduğum ittifakın temel siyaset ilkesi ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ ilkesidir. Hareket noktası ve hizmetin odağına ‘insanı’ alan bir yönetim olarak, hemşerilerimizin refahı, mutluluğu ve huzurundan başka hiçbir amaç ve beklenti içerisinde değiliz ve olmayız.

 

Bugüne kadar laf ve sözün dışında hiçbir hizmet ve üretime imza atamayanların, geldikleri makamların dışındaki tüm makamlara da aday olanların aksine tek düşüncemiz ve görevimiz Bartın ve Bartınlılardır.

 

Hepimizin bildiği gibi gerek merkezi hükümetin ve gerekse Bartın özelinde Belediye kurumu olarak süregelen ilerleme ve geliştirme odaklı tüm çabaların artarak sürdürüleceği size vereceğimiz en somut söz ve en önemli hedefimizdir. Bartınlı her şeyin en iyisine layıktır ve artık kaybedecek zamanı da yoktur.

 

Eskiler, ‘ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’ derler, doğrudur. Bizim temsil ettiğimiz ittifakın geçmişi, hizmetleri ve Bartın’a yapılanlar ortadadır.

 

Türkiye yüzyılında hem ülkenin ve hem de Bartın’ımızın bereketli geleceğini birlikte kurmak için halkımızın ‘Birliğin Gücünü’ hizmetine alacağına ve tercihini bizden yana kullanacağına zerre kuşkum yoktur. 1 Nisan’da evvel Allah’ın izni, halkımızın da desteği ile yeniden daha da güzel ve gelişmiş ‘Bartın’ı Canla Başla’ çalışarak el ele omuz omuza kuracağız.

 

İş imkânları yaratacak, ekonomiye canlılık kazandıracak

 

Bartın Belediyesi olarak Akmanlar bölgesinde belirlediğimiz noktada küçük ve orta ölçekli sanayi sitesi inşa edeceğiz. Ülkemizin en büyük projelerinden biri olan Filyos Projesine entegre olmasını planladığımız bu çalışma şehrimizin sanayi ve iş dünyasına önemli bir katkı sağlayacak, iş imkânları yaratacak ve ekonomimize canlılık kazandıracak.

 

Modern altyapı ve donanım

 

Son teknolojiyle donatılmış modern tesisler, işletmelerinizin daha verimli ve etkili bir şekilde faaliyet göstermesini sağlayacak. Elektrik, su ve diğer altyapı sistemleri, en yüksek standartlara uygun olarak kurulacak.

 

Çeşitli iş kollarına uygun alanlar

 

Farklı iş kollarına hitap eden ve ihtiyaçlara uygun alanlar sunan yeni küçük sanayi sitemiz, sizlere geniş seçenekler sunacak. Üretim, depolama, ofis ve showroom gibi çeşitli amaçlara yönelik alanlar mevcut olacak.”

 

Yeni sanayi bölgeleri oluşturacağız

 

Belediye hizmetlerinde tam anlamıyla etkinlik ve verimliliği sağlayacağız. Yerel kaynakların, ekonomiye kazandırılmasını ve şehrin istifadesine sunulmasını temin edeceğiz. Şehrin ihtiyaçları ve yeni teknolojik gelişmeler doğrultusunda yeni sanayi bölgeleri oluşturacağız.”

 

Esnaflar, kendilerini dinleyen ve sorunlarına çözüm bulmak için çaba gösteren Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Hüseyin  Fahri Fırıncıoğlu’na ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için destek sözü verdi.

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın MHP’li Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu sanayi sitesi
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›