Bakan Yumaklı, Fırıncıoğlu’nu tebrik etti

Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu’nu makamında ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Başkan Fırıncıoğlu’na 31 Mart seçimlerinde başarılar dileyerek yeni dönem için açıkladığı projelerinin arkasında olduklarını belirtti.
Bu haber 2024-03-11 09:11:54 eklenmiş ve 245 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bir dizi ve temaslarda bulunmak üzere Bartın’a gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu’nu makamında ziyaret etti.

 

 

Bakan Yumaklı’yı Belediye girişinde çiçeklerle karşılayan Başkan Fırıncıoğlu, nazik ziyaretleri ve yakın ilgisi için teşekkür etti.

 

 

Fırıncıoğlu, Bakan Yumaklı’ya projeleri ile ilgili bilgi verdi

 

 

Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Fırıncıoğlu, yeni dönem için planladığı 37 proje ile ilgili kısa bilgi verdi. Başkan Fırıncıoğlu, “Şehrimize ve Bartın Belediyesi‘ne gerçekleştirmiş olduğunuz nazik ziyaret bizleri onore etti. Sizlere bu nazik ziyaret için şahsım ve Bartın halkı adına teşekkür ediyorum. Bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Yeni dönem için açıkladığımız projelerimizi sizlerin desteğiyle gerçekleştireceğiz. Birliğin gücüyle birlikte başaracağız.” dedi.

 

 

Bakan Yumaklı, Fırıncıoğlu’nu tebrik etti

 

 

31 Mart seçimlerinde Başkan Fırıncıoğlu’na başarılar dileyen Bakan Yumaklı, yeni dönem için açıkladığı projelerinin arkasında olduklarını belirtti.

 

 

Uyumlu bir çalışmanın sonucu olarak gereken tüm desteğin verileceğini açıklayan Bakan Yumaklı, Bartın Belediyesi’nin başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Fırıncıoğlu’nu tebrik etti.

 

 

Ziyaretin sonunda Başkan Fırıncıoğlu, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya çeşitli hediyeler takdim etti. Başkan Fırıncıoğlu, gün boyu Bakan Yumaklı’nın Bartın programına da eşlik etti.

 

 

Bakan Yumaklı, başarılar diledi

 

 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bartın Belediyesi’nde Şeref Defterine yazdığı yazısında şu ifadeleri kullandı:

 

 

“Cumhur İttifakı seçim için kurulan ittifak değil, gönüllerde kurulan birlikteliktir.

 

 

‘Cumhur Bizim, Bartın Hepimizin’ anlayışıyla şehrin her köşesini eserlerle buluşturan Bartın Belediye Başkanı ve Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nu kutluyor, yeni dönemde de kendisine başarılar diliyorum.”

ETİKETLER : Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Bartın Hüseyin Fahri Fırıncoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›