“Bütün üyelerimiz Bartın ekonomisinin bir değeridir”

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık Başkanlığında Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Balık, “Bütün üyelerimiz Bartın ekonomisinin bir değeridir. Bu değeri en iyi şekilde korumak ve geliştirmek için çalışmalarımız mütemadiyen devam etmektedir.” dedi.
Bu haber 2024-03-06 09:22:33 eklenmiş ve 45 kez görüntülenmiştir.

 

Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı

 

 

 

 

 

Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık Başkanlığında Bartın TSO hizmet binasında gerçekleştirildi.

 

Toplantıya Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Salim Cem Yıldız ve Keramettin Şenkal, Sayman Üye Hasan Ufuk, Yönetim Kurulu Üyeleri; Necati Sandıkçı, Sertaç Şimşek, Yücel Oğullar ve Genel Sekreter Ahmet İncekara katılım sağladı.

 

“Eylem haritamızı sürekli güncelliyoruz”

 

Gündem maddelerinin değerlendirilmesi ile başlanan toplantıda, üye ilişkilerinin önemi hakkında yönetim ile istişarede bulunan Başkan Halil Balık, “Bütün üyelerimiz Bartın ekonomisinin bir değeridir. Bu değeri en iyi şekilde korumak ve geliştirmek için çalışmalarımız mütemadiyen devam etmektedir.  Hedefimiz, Türkiye çapında örnek gösterilen İş İnsanlarını ortaya çıkarmaktır. Paydaşlarımız ile yapmış olduğumuz istişareler ve kurum içi toplantılarımız sonucunda eylem haritamızı sürekli güncelliyoruz. Potansiyelimizin üzerinde çalışmalar yapmak için yapacağımız tüm proje ve çalışmalarda kurumlarımızın destek imkânlarından ve hibe programlarından istifade etmeliyiz.” ifadelerini kullandı.

 

Üyelerin öncelikli sorunları ve çözümleri noktasında yapılacak çalışmaların belirlenmesiyle devam eden toplantı, gelen evrakların tetkiki, dilek ve temenniler ile sona erdi.

 

Yönetime bilgiler sunuldu

 

Toplantı sonrasında, Bartın Üniversitesi Psikoloji Kulübü öğrencileri yönetim kurulunu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, kulüp çalışmaları hakkında açıklamalara yer veren öğrenciler 2024 yılında yapacakları faaliyetler ve ilerleyen zamanlarda gerçekleştirilecek olan Psikofest hakkında yönetime bilgiler sundular.

 

Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişi ve temenniler ile son buldu. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›