4 Derslikli Anaokulu Yapımı İçin Protokol imzalandı

Merkeze bağlı Geriş köyünde yapılacak olan 4 derslikli “Gülben Söylemez Anaokulu” için Bartın Valiliği koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Söylemez Kauçuk Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti. arasında protokol imzalandı. Vali Arslan, eğitime verdikleri destekten dolayı Hayırsever İş İnsanı Söylemez’e teşekkür ederek protokolün Bartın’a hayırlı olması temennisinde bulundu.
Bu haber 2024-03-06 09:21:01 eklenmiş ve 93 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Valiliği koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Söylemez Kauçuk Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti. arasında merkeze bağlı Geriş köyünde yapılacak olan 4 derslikli “Gülben Söylemez Anaokulu” için protokol imzalandı.

 

Valilik Kaymakam Hüsnü Bey Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, Söylemez Kauçuk Genel Müdürü Kerem Söylemez ile firma yetkilileri katıldı.

 

Protokolün imzalanmasının ardından Vali Arslan, eğitime verdikleri destekten dolayı Hayırsever İş İnsanı Söylemez’e teşekkür ederek protokolün Bartın’a hayırlı olması temennisinde bulundu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan protokol okul
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›