“İşimiz Temiz Projesi” 81 ilde hayata geçiriliyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve OPET iş birliği ile hayata geçirilen “İşimiz Temiz Projesi” kapsamında 81 ilde yaygınlaştırma ve proje bilgilendirme toplantısına katılan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mine Fırıncıoğlu, “Temizlik ve hijyen konusundaki farkındalığı arttırarak, sağlıklı bir geleceğe katkı sağlamak, kurulumuzun sosyal görevleri arasında daima yer alacak.” dedi.
Bu haber 2024-03-04 09:46:24 eklenmiş ve 395 kez görüntülenmiştir.

 

“Kurulumuzun sosyal görevleri arasında daima yer alacak”

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mine Fırıncıoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve OPET iş birliği ile hayata geçirilen “İşimiz Temiz Projesi” kapsamında Antalya Regnum Carya Hotel’de gerçekleştirilen 81 ilde yaygınlaştırma ve proje bilgilendirme toplantısına katıldı.

 

 

81 ilde hayata geçiriliyor

 

 

Yiyecek, içecek, konaklama ve ulaşım sektörlerinde hizmet veren mikro işletme sahibi ve çalışanlarının temizlik ve hijyen programları aracılığı ile bilgi ve farkındalık düzeylerinin arttırılması ve böylece işletmelerin daha güvenli ve hijyenik olması hedeflenen “İşimiz Temiz Projesi”, Bartın dahil olmak üzere 81 ilde hayata geçiriliyor.

 

 

Organizasyona TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk, MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete ve Bartın dahil 81 il başkanı ile milli eğitim camiasının temsilcileri katıldı.

 

 

“Destek faaliyetlerimizi ivedi hayata geçireceğiz”

 

 

Projeye ilişkin kısa bir değerlendirmede bulunan Bartın TSO Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanı Mine Fırıncıoğlu, “Bartın’da hizmet gösteren yiyecek içecek, konaklama ve ulaşım sektöründeki firmalarımız için, projesinin uygulanmasına yönelik destek faaliyetlerimizi ivedi hayata geçireceğiz. Temizlik ve hijyen konusundaki farkındalığı arttırarak, sağlıklı bir  geleceğe katkı sağlamak, kurulumuzun sosyal görevleri arasında daima yer alacak.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

 

 

ETİKETLER : TSO Mine Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›