Balık: “Bu özel günlerin coşkusunu hep birlikte yaşayalım”

Bayramların paylaşmanın, birlikteliğin, gönül almanın, sevgi ve saygının yaşandığı özel günler olduğunu ifade eden Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, bayram günlerinde, büyüklerimizi, kimsesiz yaşlılarımızı, muhtaç vatandaşlarımızı, devletimizin koruması altında bulunan çocuklarımızı ziyaret etmemiz gerektiğini söyledi.
Bu haber 2019-08-10 10:48:46 eklenmiş ve 206 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bayram günlerinde, büyüklerimizi, kimsesiz yaşlılarımızı, muhtaç vatandaşlarımızı, devletimizin koruması altında bulunan çocuklarımızı ziyaret etmemiz gerektiğini ifade eden TSO Başkanı Balık, mesajında şöyle dedi:

“Bayramlar paylaşmanın, birlikteliğin, gönül almanın, sevgi ve saygının yaşandığı müstesna günlerdir. Milli birlik ve beraberliğimizin en yüksek seviyede tezahür ettiği, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği Bayram günlerinde, büyüklerimizi, kimsesiz yaşlılarımızı, muhtaç vatandaşlarımızı, devletimizin koruması altında bulunan çocuklarımızı ziyaret edelim. Bayram sevincini onlarla paylaşmanın da insanlık görevi olduğunu unutmayalım. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu hep birlikte yaşayalım. Bu duygu ve düşüncelerle değerli üyelerimizin, esnafımızın ve Bartınlı hemşerilerimizin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, İslam alemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık Kurban Bayramı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›