Bartın TSO Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu başkanlığında gerçekleşti. Gerçekleştirilen toplantıda Bartın TSO Başkanı Halil Balık, “Bartın Ticaret ve Sanayi Odası ek hizmet binasında faaliyete başlayan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun başlatmış olduğu IPARD-3 programından ilimizin en iyi şekilde istifade edebilmesi için çalışmalarımıza gayretle devam edeceğiz.” dedi.
Bu haber 2024-03-01 09:35:03 eklenmiş ve 520 kez görüntülenmiştir.

 

Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu başkanlığında Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

 

 

Meclis Başkanı Çalıkoğlu’nun açılış konuşması ile başlayan toplantıda, Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, dönemsel olarak yürütülen faaliyet ve projeler hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

 

 

“Belirli oranlarda indirim alacaklar”

 

 

Meclis üyeleri ile istişaresine devam eden Başkan Halil Balık, yatırım fırsatlarını vurgulayarak, “Coğrafi konumumuzun ve potansiyelimizin farkındayız ve işbirliğiyle elde edeceğimiz sonuçları hayal edebiliyoruz. Kurum ziyaretlerimizde sıklıkla dile getirdiğim konuların başında yer alan IPARD-3 programı, bölgemize değer katacak, ilimizin kalkınmasını sağlayacak önemli hibe programları arasında yer almaktadır. Bartın Ticaret ve Sanayi Odası ek hizmet binasında faaliyete başlayan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun başlatmış olduğu IPARD-3 programından ilimizin en iyi şekilde istifade edebilmesi için çalışmalarımıza gayretle devam edeceğiz. Üyelerimizin faydalanabileceği diğer bir husus, üye kimlik kartlarıdır. Üyelerimiz ile protokol anlaşması süreci devam etmektedir. Bu anlaşmalar kapsamında Bartın TSO üyesi olanlar, üye kimlik kartını kullanarak, alınan ürün veya hizmet karşılığında belirli oranlarda indirim alacaklar. Protokol yaptığımız firma sayısını zamanla artırarak üyelerimizin bu uygulamadan en iyi şekilde istifade etmesini sağlayacağız. Bu fırsatlardan faydalanmak isteyen üyelerimiz, üye kimlik kartlarını Bartın TSO’dan ücretsiz bir şekilde alabilirler.” ifadelerini kullandı.

 

 

Toplantı, gündemde yer alan konuların görüşülerek karara bağlanması, dilek ve temennilerin iletilmesi ile sona erdi. (Haber Merkezi)

 

 

ETİKETLER : TSO Halil Balık
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›