CHP Bartın İl Başkanlığı, listelerini teslim etti!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın İl Başkanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için ilçe ve belde belediye meclisi ile il genel meclisi üye adayları listelerini Bartın Merkez İlçe Seçim Kuruluna teslim etti. CHP Bartın İl Başkanı İsmail Cem Akyol, tüm Bartın halkına hayırlı uğurlu olsun dileklerini ileterek “Bartın’a sosyal belediyeciliği getirmek için ekibimizle beraber Bartın’ın hizmetindeyiz. Bartın’ın hizmetkarı olacağız.” dedi. CHP Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya ise “Biraz önce İl Başkanımızın da söylediği gibi kamu ve halk yararına çalışan bir belediyecilik anlayışını Bartın’a göstermek istiyoruz. Aynı zamanda da eşit ve adil bir hizmet anlayışını ortaya koymak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Bu haber 2024-02-22 10:47:38 eklenmiş ve 233 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın İl Başkanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için ilçe ve belde belediye meclisi ile il genel meclisi üye adayları listelerini Bartın Merkez İlçe Seçim Kuruluna teslim etti.

 

 

Listelerin Bartın Merkez İlçe Seçim Kuruluna teslim edilmesi esnasında CHP Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya, İl Başkanı İsmail Cem Akyol, Merkez İlçe Başkanı Fatma Mazhar, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyesi adayları ve önceki dönem İl Başkanı Selim Karakaş hazır bulundu.

 

 

Akyol: “Bartın’ın hizmetkarı olacağız”

 

 

Listelerin teslim edilmesinin ardından bir basın açıklaması yapıldı. Akyol, Bartın halkına hayırlı olmasını dileyerek “Bugün Yalçınkaya başkanımız ve ilçe başkanımızla beraber müracaatlarımızı yaptık. Şu anda belediye meclis üyesi ve il genel meclis üyelerimizin listesini teslim ettik. Buradan tüm Bartın’a hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bu sürecim sürecini sağlıklı bir şekilde atlatırız. Bartın’a sosyal belediyeciliği getirmek için ekibimizle beraber Bartın’ın hizmetindeyiz. Bartın’ın hizmetkarı olacağız.” ifadelerini kullandı.

 

 

Yalçınkaya: “Onurunu ve gururunu yaşayacağız”

 

 

Kamu ve halk yararına çalışan bir belediyecilik anlayışını Bartın’a göstermek istediklerini belirten Yalçınkaya ise “Bartın’a hizmet için çıktığımız bu yolda bugün Bartın Belediye Başkan adayı olarak Meclis üyesi aday arkadaşlarımla birlikte başvurumuzu yaptık. Bartın’ımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum. İnşallah çıktığımız bu yolda bizleri Allah mahcup etmez. Arkadaşlarımızla beraber bir an önce Bartın’a hizmet etme arzusu içerisindeyiz. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Bartın halkının vereceği destek ve katkılarla sandıktan çıkmak bize nasip olur. Biz de çıktığımız andan itibaren Bartın Belediye Başkanı olarak ve çok değerli Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte Bartın’a hizmet etmenin mutluluğunu yaşarız inşallah. İnanıyorum ki Bartın halkı, bizlere destek ve katkılarını esirgemeyecek. Biraz önce İl Başkanımızın da söylediği gibi kamu ve halk yararına çalışan bir belediyecilik anlayışını Bartın’a göstermek istiyoruz. Aynı zamanda da eşit ve adil bir hizmet anlayışını ortaya koymak istiyoruz. Önümüzdeki 31 Mart’tan sonra yeni bir belediyecilik anlayışı Bartın’ımıza hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşayacağız. Bütün arkadaşlarımla beraber bir an önce halkımızın sağduyulu bir şekilde sandığa giderek, oyunu atarak bizlerin önünü açmasını önce yüce Allah’ımızdan sonra halkımızdan bekliyoruz. İnşallah her şey güzel olacak.” dedi.

 

 

Bartın Belediye Meclisi Üyeliği Adayları şu şekilde;

 

 

Asil Üyeler;

 

 

1-Cemal Selim Karakaş,2-Gülay Engin,3-Şamil Keser, 4-Coşkun Molla Salihoğlu, 5-Emin Titiz, 6- Hayri Güneş, 7- Cüneyt Özdemir, 8-Tijen Seçil Abanalı Yılmaz, 9- Çağrı Gökdeniz Toscuoğlu, 10- Figen Akın, 11- Burhan Enes Gizli, 12- Selim İpek Kef, 13- Harun Özek, 14-Uğur Baysal, 15-Mehmet Ali Gözler, 16-Aydan Cumur,17-Yıldız Çelik,18-Mehmet Can Arifoğlu, 19-Ayberk Arabacı, 20-Berk Kaya, 21- Nail Pazarlıoğlu, 22- Muazaffer Ünal.

 

Kontenjan;

 

Sefai Sarıbaş, 2- Umur Yücel, 3-Arzu Pekmezci

 

Yedek Üyeler;

 

 

1-Melih Köroğlu, 2-Okan Ünal, 3-Burhan Dere, 4-Hüseyin Cenk Mergevul,5-Suhan Yıldırım, 6-Anıl Güneş, 7-Özer Özşan, 8-Dursun Aydınöz, 9-Alpay Demirtaş, 10- Ayla Durna,11-Ahmet Ergin, 12-Tanju Aslan,13-İsmail Akçay, 14-Hüseyin Ergüney, 15-Cengiz Cengiz, 16-Cevat Kapancı, 17- Fatma Alper, 18-Çetin Altuntaş, 19-İsmail Doruk,20- Osman Karaoğlu, 21-Bayram Çomak, 22-Osman Kader, 23- Mustafa Günaydın, 24-Hüseyin Akça,25-Gülhan Güneş.

 

 

Bartın İl Genel Meclis Üyeliği Adayları şu şekilde;

 

Asil Üyeler;

 

1-Hakan Ceylan, 2-Hakem Çetin,3-Musa Özgün, 4-Fatma Özcan, 5-Özkan Girgin, 6-Metin Yılmaz

 

Yedek üyeler;

 

1-Semra Yıldız, 2-Berrin Küçüktabak, 3-Kasım Kaplan, 4-Sevil Metinoğlu, 5-Bahaattin Cindi, 6- Hatice Şahin.

 

ETİKETLER : CHP 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›