Yalçınkaya, proje proje ilerliyor

31 Mart sonrası için 54 başlıkta topladığı projelerini açıklamaya devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Belediye Başkan Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya, “Bartın’ın gelişimi ve güçlenmesi için fikir alışverişine önem veriyoruz. Bartın’ı adım adım dolaşmaya, her kesimden vatandaşlarımızla buluşup onları dinlemeye ve kurumları ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyoruz. Şehrimizi altyapı, sosyal belediyecilik, eğitim/kültür ve çevre projelerimiz ile hak ettiği yere birlikte taşıyacağız.” dedi. Yalçınkaya, “Halk Ekmek Fabrikası”, “Emeklilerimiz Geziyor”, “Hoş geldin Bebek”, “Evlilik Desteği” ve “Aladağ Seyir Terası” projeleri ile ilgili detaylı bilgiler verdi.
Bu haber 2024-02-21 10:34:23 eklenmiş ve 209 kez görüntülenmiştir.

 

“Bartın’ı hak ettiği yere hep birlikte taşıyacağız”

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Belediye Başkan Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya, 31 Mart sonrası için 54 başlıkta topladığı projelerini açıklamaya devam ediyor.

 

 

“Bartın’ı hak ettiği yere hep birlikte taşıyacağız” diyerek Bartın halkıyla buluşmaya devam eden Yalçınkaya, “Bartın’ın gelişimi ve güçlenmesi için fikir alışverişine önem veriyoruz. Bartın’ı adım adım dolaşmaya, her kesimden vatandaşlarımızla buluşup onları dinlemeye ve kurumları ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyoruz. Şehrimizi altyapı, sosyal belediyecilik, eğitim/kültür ve çevre projelerimiz ile hak ettiği yere birlikte taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.

 

 

“Halk ekmek fabrikası” projesi

 

 

Yalçınkaya, Sosyal Belediyecilik Projelerini paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirterek,  projeleri ile ilgili şu bilgileri verdi:

 

 

“Dar gelirli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve temel ihtiyaçlarına erişimlerini sağlamak amacıyla, en yeni teknolojiyle üretim yapacak Halk Ekmek Fabrikasını açacağız.

 

 

Bu projenin ilk aşamasında 20 satış noktasıyla günlük 10 bin ekmek üretme kapasitesine sahip olacak olan tesislerimiz, ekonomik fiyatlarıyla, hijyenik üretim süreciyle ve güvenilirliğiyle öne çıkacaktır.

 

 

“Emeklilerimiz geziyor” projesi

 

 

Emeklilerimiz için Türkiye’nin kültürel ve tarihi yerlerine ücretsiz geziler düzenleyeceğiz.

 

 

“Hoş geldin bebek” projesi

 

 

Yeni doğan Destek Paketi’yle ailelerimizin mutluluklarına ortak olacağız.

 

 

“Evlilik desteği” projesi

 

 

Dünya evine girecek ihtiyaç sahibi çiftlere 15 bin TL yardım yapılacak. Çiftler için ödenecek tutar kadının hesabına yatırılacaktır.

 

 

“Aladağ Seyir Terası” Projesi

 

 

Aladağ Piknik Alanı ve Seyir Terası projesi, çevre düzenlemesi, yürüyüş yolları, seyir terası, panoramik izleme noktası ve kafeterya alanı içeren kapsamlı bir planlamayı barındıracaktır.

 

 

Bulunduğu bölgeyi daha çekici ve doğa dostu bir alan haline getirerek ziyaretçilere güzel Bartın manzarasıyla unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyoruz.”

ETİKETLER : CHP Muhammet Rıza Yalçınkaya
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›