“Bu daha fragman, 31 Mart’tan sonra esas film geliyor”

Halk Buluşmaları kapsamında gittiği Esentepe Mahallesi’nde havai fişeklerle karşılanan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Beni 10 aydan beri izliyorsunuz. Kimilerine göre başarılı, kimilerine göre başarısızım. Ama bu daha filmin fragmanı, 31 Mart’tan sonra esas film geliyor.” diyerek destek istedi.
Bu haber 2024-02-17 11:17:08 eklenmiş ve 450 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Esentepe Mahallesi’ne misafir oldu.

 

 

Bartın Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri ve yeni planlamaları anlatarak mahalle sakinleriyle istişarelerde bulunan Başkan Fırıncıoğlu, vatandaşların talep ve önerini dinledi.

 

 

Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yapan Fırıncıoğlu, “Bartın’ın seçmeni çok bilinçli bir seçmen. Gün geldiğinde toplanmasını, gün geldiğinde de ayrılmasını çok iyi bilir. Bartın’ın şuanda önünde bir ışık var. Bu ışık, Cumhur İttifakı’nın desteğiyle Bartın’a gelecek olan hizmetlerdir. Cumhur İttifakı’nın gücüyle devletten aldıklarım ve belediyenin imkanlarıyla bir 5 sene daha geçirmek istiyorum.  Beni 10 aydan beri izliyorsunuz. Kimilerine göre başarılı, kimilerine göre başarısızım. Ama bu daha filmin fragmanı, 31 Mart’tan sonra esas film geliyor.” diyerek 31 Mart için destek istedi.

 

 

Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Başkan Fırıncıoğlu; “Esentepe Mahallemizde değerli vatandaşlarımızla bir araya gelerek bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz ve yeni planlanan projelerimizi anlattık. Gayretimiz hemşehrilerimizin mutluluğuna vesile olmak. Bunun için tüm enerjimizle çalışmaya devam edeceğiz. İnanıyoruz ki, vatandaşlarımızın destekleriyle birlikte daha güçlü yarınlar inşa etmeye devam edeceğiz. Bizleri sıcak ve samimi bir şekilde misafir eden tüm mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Esentepe Mahallesi
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›