Bartın GİAD’tan TSO’ya ziyaret

Bartın Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Alp Akın ve beraberindeki heyet, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)’nı ziyaret etti. Bartın TSO olarak çalışmalara destek verebileceğini belirten Bartın TSO Başkanı Halil Balık, özellikle oda bünyesinde bulunan genç girişimciler kurulunda aktif rol alabileceklerini ve bu vesileyle çalışmaların daha verimli olacağını söyledi.
Bu haber 2024-02-16 09:50:32 eklenmiş ve 484 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Genç İş İnsanları Derneği (GİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Alp Akın ve beraberindeki heyet, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret etti.

 

 

TSO makamında gerçekleşen ziyarette Hüseyin Alp Akın ve beraberindeki heyeti, TSO Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları M. İlker Yıldırım ve S. Cem Yıldız, Yönetim Kurulu Muhasip Üye Keramettin Şenkal ile Yönetim Kurulu Üyeleri Egemen Kemik, Hasan Ufuk ve Necati Sandıkçı ile Genel Sekreter Ahmet İncekara karşıladı.

 

 

Akın, derneğin amaçlarından ve faaliyetlerinden bahsetti

 

 

Gerçekleştirilen ziyarette derneğin amaçlarından ve faaliyetlerinden bahsederek bu faaliyetlere Bartın TSO’nun bir paydaşı olması için ellerinden gelen bilgi birikimini ve özveriyi sağlayacaklarını belirten BARGİAD Başkanı Hüseyin Alp Akın, özellikle yurtiçi ve yurtdışı fuar organizasyonlarında ortak çalışmalar yapabileceklerini ifade etti.

 

 

Balık, çalışmaların daha verimli olacağını belirtti

 

 

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, ziyaretlerinden dolayı BARGİAD Başkanı Akın ve heyetine teşekkürlerini iletti.

 

 

Balık, Bartın TSO olarak çalışmalara destek verebileceğini, özellikle oda bünyesinde bulunan genç girişimciler kurulunda aktif rol alabileceklerini ve bu vesileyle çalışmaların daha verimli olacağını bildirdi.

 

 

Toplantı karşılıklı fikir alışverişi, temenniler ile son buldu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın TSO BARGİAD Halil Balık
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›