Kadın Girişimciler Kurulu, durmuyor! Şanlıurfa TSO’yu ziyaret etti

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler İcra Komitesi, Şanlıurfa TSO’yu ziyaret etti. Bartın TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mine Fırıncoğlu, “Bartın ve Şanlıurfa illerimizin ortak bir proje ile kültürel ve yöresel değerlerini karşılıklı tanıtma imkanını sağlamak amacıyla hazırlıklarımızı en kısa sürede tamamlayacağız.” dedi.
Bu haber 2024-02-16 09:47:26 eklenmiş ve 487 kez görüntülenmiştir.

 

“Hazırlıklarımızı en kısa sürede tamamlayacağız”

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler İcra Komitesi, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim’i ve Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İcra Komitesi Başkanı Hatice Kübra İlhan ile KGK yönetimini ziyaret etti.

 

 

Kadın girişimciliğinin iş hayatındaki varlığını arttırmaya yönelik çalışmalar hakkında ortak görüşlerin sunulduğu ziyarette, odalar arasındaki işbirliği imkanlarını ve iki ildeki KGK çalışmalarının iller bazında kültürel ve yöresel anlamda tanıtımını içeren bir protokol ve proje oluşturma hususlarında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

 

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Bartın TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mine Fırıncoğlu, “Tarafımızı büyük bir nezaket ve ilgiyle ağırlayarak misafirperverliklerini içtenlikle sunan Şanlıurfa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Yetim’e ve yönetim kuruluna, KGK Başkanı Sayın Hatice Kübra İlhan’a ve yönetim kuruluna ve oda çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz. Bartın ve Şanlıurfa illerimizin ortak bir proje ile kültürel ve yöresel değerlerini karşılıklı tanıtma imkanını sağlamak amacıyla hazırlıklarımızı en kısa sürede tamamlayacağız.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın TSO Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Mine Fırıncoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›