“Onların geleceği için büyük önem taşıyor”

Bartın’daki eğitim kurumlarını dinleyerek okul idarelerinin ve öğretmenlerinin taleplerini dinleyen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Çocuklarımızın doğru ve nitelikli bir eğitim alması, onların geleceği için büyük önem taşıyor.” dedi.
Bu haber 2024-02-16 09:39:24 eklenmiş ve 2002 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte Özel Ayçiçek Anaokulu, Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi ve Bartın İMKB Ortaokulu’nu ziyaret etti.

 

Başkan Fırıncıoğlu, okul ziyareti sırasında öğrencilerle samimi bir şekilde sohbet ederek, öğrencilerin hazırladığı müzik ziyafeti ile keyifli vakit geçirdi.

 

Ziyaretleri sırasında eğitim kurumlarının önemine vurgu yapan Başkan Fırıncıoğlu, ziyaretleri sonrası şu ifadeleri kullandı:

 

“Çocuklarımızın doğru ve nitelikli bir eğitim alması, onların geleceği için büyük önem taşıyor. Bu nedenle Özel Ayçiçek Anaokulu, Sabri Çavuşoğlu Lisesi ve Bartın İMKB Ortaokulu’nu ziyaret ettim. Yavrularımızın bizim ziyaretimize istinaden hazırladığı müzik ziyafeti için teşekkür ediyorum. Sınıf ve atölye ziyaretleri sonrası Bartın İMKB Ortaokulu Müdürü Sayın Ali Rıza Yılmaz, Bartın Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi Müdürü Sayın Alptekin Yılmaz ve öğretmenlerimize bir araya gelip, okulun yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi aldım. Belediye çalışmalarımızı da değerlendirerek, talepleri dinledim. Kıymetli düşünceleri için teşekkür ediyorum. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu okul ziyareti
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›