Bartın TSO ile İş Bankası arasında protokol imzalandı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile İş Bankası Bartın Şubesi arasında imzalanan “Kadın Girişimcilere ve KOBİ’lere Özel Kredi Protokolü” kapsamında kadın girişimciler, azami 20 milyon TL’ye kadar, aylık yüzde 3,70’den başlayan faiz oranları ile asgari 2 ay, azami 60 ay vade planıyla kredi kullanabilecek.
Bu haber 2024-02-15 10:00:27 eklenmiş ve 168 kez görüntülenmiştir.

 

Kadın girişimcilere, 20 milyon TL’ye kadar kredi!

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile İş Bankası Bartın Şubesi arasında Kadın Girişimcilere ve KOBİ’lere özel kredi protokolü anlaşması imzalandı.

 

 

Protokol kapsamında Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) üyesi olanlar kredi kampanyalarından faydalanabilecek.

 

 

Kadın Girişimci Kredi Kampanyası’ndan faydalanmak isteyen kadın girişimciler, azami 20 milyon TL’ye kadar, aylık yüzde 3,70’den başlayan faiz oranları ile asgari 2 ay, azami 60 ay vade planıyla kredi kullanabilecek.

 

 

Hali hazırda ticari faaliyeti bulunan gerçek kişi kadın tacirler, yüzde 51 hissesi kadın ortağa ait tüzel firmalar, üst düzey yönetici pozisyonlarından en az bir tanesi kadın yöneticiden oluşan ve en az yüzde 20 hissesi kadın ortağa ait olan tüzel firmalar bu fırsattan faydalanabilecek.

 

 

KOBİ Kredilerinden faydalanmak isteyen üyeler, azami 20 milyon TL’ye kadar, aylık yüzde 3,85’den başlayan faiz oranları ile Aylık Taksit Ödemeli kredilerde azami 36 ay, Spot Kredilerde ve Esnek Faiz Ödemeli Spot Kredilerde azami 12 ay, Çek-İskonto kredilerinde azami 12 ay, Aynı Gün İhbarlı BCH kredilerinde limit vadesi 12 ay vade planıyla kredi kullanabilecek.

 

 

“Elimizden geleni yapıyoruz”

 

 

İmzalanan protokol hakkında konuşan Bartın TSO Başkanı Halil Balık, “Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin gelişimine katkı sağlayacak çalışmaları dikkatle takip ediyor içinde bulunduğu süreçleri daha rahat atlatabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Söz konusu protokoller ile üyelerimize, daha iyi koşullarda kredi sağlama imkânını sunmaya çalışıyoruz. Protokolün üyelerimiz adına hayırlı uğurlu olmasını diliyor ve değerli İş Bankası yetkililerine, verdikleri destekten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : TSO Halil Balık
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›