Fırıncıoğlu, daha modern bir Bartın için çalışıyor!

Bartın Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği bakım ve onarım çalışmaları kapsamında çarşı merkezinde yer alan Kemerköprü ışıklandırıldı. Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “Kentimizi daha modern bir görünüme kavuşturmak için dört bir tarafında çalışmalar yürütüyoruz.” dedi.
Bu haber 2024-02-14 09:22:18 eklenmiş ve 2089 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Birçok noktada kent estetiğine modern dokunuşlar yapan Bartın Belediyesi, şehre görsel zenginlik kazandırmak amacıyla çalışıyor.

 

Son dönemde kent estetiğine yönelik birçok çalışmaya imza atan Bartın Belediyesi, şehir merkezinde bulunan cadde, sokak ve köprülerde yapmış olduğu modern ışıklandırma çalışmalarıyla modern bir Bartın hedefliyor.

 

Bartın Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği bakım ve onarım çalışmaları kapsamında çarşı merkezinde yer alan Kemerköprü’nün ışıklandırılmasıyla daha estetik bir görünüm kazandı.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Kentimizi daha modern bir görünüme kavuşturmak için dört bir tarafında çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda Kemerköprü’de ki ışıklandırmalarda gerçekleştirdiğimiz bakım ve onarım çalışmalarıyla köprü ve duvarları çok daha güzel bir görünüme kavuşturduk. Gece saatlerinde otomatik olarak aydınlanan bu görsel çalışma renk renk köprüye güzel görünüm bir kazandırıldı. Görev alan Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Kemerköprü
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›