Cumhur İttifakı’nın gücüyle Bartın’ın ulaşım ağı güçleniyor!

Cumhur İttifakı’nın güçlü desteğiyle trafiğin yoğun olarak kullandığı işlek cadde ve sokaklarda asfalt çalışmalarına devam eden Bartın Belediyesi, Bülent Ecevit Bulvarını yeniledi.
Bu haber 2024-02-13 10:39:22 eklenmiş ve 1573 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bülent Ecevit Bulvarı yenilendi!

 

Bartın Belediyesi’nin şehrin dört bir yanında başlattığı asfaltlama hamlesi sayesinde şehir merkezinin ana caddeleri artık pırıl pırıl bir görüntüye kavuştu.

 

Bartın’da şehir merkezindeki ulaşım altyapısının güçlendirilmesi ve vatandaşların daha konforlu bir ulaşım hizmeti alması için çalışan Bartın Belediyesi, son olarak şehir içi trafiğin can damarı olan Bülent Ecevit Bulvarı’nda çalışma başlattı.

 

Mevcut yolları sağlıklaştırma çalışmalarını hızla sürdüren Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gece geç saatlere kadar mesai yaparak gerçekleştirdiği çalışmalarda sona geldi.

 

Sona gelinen çalışmalara ilişkin Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, açıklama yaparak “Göreve geldiğim günden buyana ihtiyaç duyulan tüm noktalarda asfalt çalışması gerçekleştirdik. Gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. 9 ayda toplam 34 bin 890 ton asfalt ile 104 bin 713 metrekare yol yaptık. 10 bin 735 metrekare asfalt yama işi ve 14 bin 340 metrekare de beton parke taş yapım işini tamamladık. Son olarak da Bülent Ecevit Bulvarında çalışma yaptık. 10 Şubat Cumartesi günü gün boyu devam eden çalışmalarımızı gece saatlerine kadar sürdürdük. Pazar günü de çalışmalarımıza devam ederek, kısa sürede 8 bin 500 metrekarelik alanda asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Görev alan personelimize özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yürütülen çalışma kısa sürede tamamlanarak yol araç trafiğine açıldı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Bülent Ecevit Bulvarı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›