TSO Kadın Girişimciler Kurulu’ndan Anıtkabir’e ziyaret

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler Kurulu Anıtkabir’i ziyaret ederken TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mine Fırıncıoğlu, “Tüm imkânlarımızı seferber ederek, Türk kadınının gelişimini ve niteliklerinin arttırılmasını destekleyen projelerimiz ile var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.
Bu haber 2024-02-13 10:17:40 eklenmiş ve 205 kez görüntülenmiştir.

 

 

“Var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz”

 

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler Kurulu Anıtkabir’i ziyaret etti.

 

Türk kadınının gelişimini ve niteliklerinin arttırılmasını destekleyen projeleri ile var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirten TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mine Fırıncıoğlu, ziyaretin ardından kısa bir değerlendirmede bulundu.

 

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Milletimiz güçlü bir millet olmaya azmetmiştir. Bunun gereklerinden biri de kadınlarımızın her konuda yükselmelerini sağlamaktır” sözünü hatırlatarak çalışmalarına yön verdiklerini belirten Fırıncıoğlu, “Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu olarak, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan şükranlarımızı bir kez daha dualarımızla dile getirdik. Ulu Önderimizin ‘Milletimiz güçlü bir millet olmaya azmetmiştir. Bunun gereklerinden biri de kadınlarımızın her konuda yükselmelerini sağlamaktır’ sözünü görev bilerek, tüm imkânlarımızı seferber ederek, Türk kadınının gelişimini ve niteliklerinin arttırılmasını destekleyen projelerimiz ile var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Milli şefimizi bir kez daha büyük bir özlemle, kahraman silah arkadaşlarını ve ülkemizin bağımsızlığı için düşünmeden canlarını feda etmiş Mehmetçiklerimizi rahmetle anıyoruz.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Bartın TSO Kadın Girişimciler Kurulu Anıtkabir Ankara
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›