Günal, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

31 Mart ’da yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Bartın Belediye Başkan adayı Atınç Günal, “Ben siyasetçi bir ailede yetiştim, siyasetin hayat tarzı olmuş bir babanın evladı olarak büyüdüm. Dolayısıyla Bartın ve Bartın’ın sorun ve beklentilerini çok iyi biliyorum. Hayatım boyunca Bartın’da yaşamış olmam bana büyük kazanımlar sağladı. Bu kazanım, deneyim, bilgi birikimi ve tecrübeye dayanarak, sorunları çözmeye hazırım. Sorunların çözümleri için ürettiğimiz projelerimiz hazır.” dedi.
Bu haber 2024-02-12 09:19:39 eklenmiş ve 227 kez görüntülenmiştir.

 

“Bartın’ı yeniden inşa edeceğiz”

 

 

Bartın’ı yerel seçim heyecanı sardı. Adaylar saha çalışmalarını sürdürürken, İYİ Parti’nin genç Başkan Adayı Atınç Günal, dinamizmi ve sıcak yaklaşımlarıyla vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

 

 

Bartın Belediye Başkan Adayı Atınç Günal, 31 Mart’da yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

 

“Sorunları çözmeye hazırım”

 

 

Siyasetçi bir aileden geldiğini belirten İYİ  Parti’nin Belediye Başkan Adayı Günal, Bartın’a hizmet etmeye hazır olduğunu dile getirerek, “Ben siyasetçi bir ailede yetiştim, siyasetin hayat tarzı olmuş bir babanın evladı olarak büyüdüm. Dolayısıyla Bartın ve Bartın’ın sorun ve beklentilerini çok iyi biliyorum. Hayatım boyunca Bartın’da yaşamış olmam bana büyük kazanımlar sağladı. Bu kazanım, deneyim, bilgi birikimi ve tecrübeye dayanarak, sorunları çözmeye hazırım. Sorunların çözümleri için ürettiğimiz projelerimiz hazır.” ifadelerini kullandı.

 

 

Günal, çözüm projelerinin hazır olduğunu söyledi

 

 

Mahalle ziyaretlerinde partili partisiz herkesten büyük bir ilgi ve sevgi gördüğünü ifade eden Günal, “ürettiğimiz proje ve çalışmalarla Bartın’ı yeniden inşa edeceğiz” dedi.

 

 

Tek tek esnafı dolaşıp hayırlı işler dileyen genç Belediye Başkan Adayı Atınç Günal’ı vatandaşlar ve esnaf bağrına bastı.

 

 

Günal’a yoğun ilgi gösteren Bartınlılar, “Sizin gibi genç bir belediye başkan adayını hep görmek istedik. İYİ Parti’nin sizin gibi genç, dinamik ve çalışkan bir başkan adayı göstermesi bizi çok memnun etti. Bartın’ın sizden beklentisi çok fazla olacak. İyi çalışmalısınız.” dedi.

 

 

Başkan Adayı Günal ise Bartın’ın sorunlarını bildiğini ve çözüm projelerinin hazır olduğunu söyledi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : İYİ Parti Atınç Günal
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›