Amatör spor kulüplerine malzeme desteği!

Bartın İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi’nce 2024 Mali Yılı Çalışma ve Yatırım Programı’na alınan proje kapsamında amatör spor kulüplerine malzeme desteğini bu yıl da sürdürdü. Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan’ın da katıldığı programla spor malzemeleri Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Turgut Altınçubuk ve kulüp yöneticilerine teslim edildi.
Bu haber 2024-02-10 09:19:26 eklenmiş ve 43 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi’nce 2024 Mali Yılı Çalışma ve Yatırım Programına alınan proje kapsamında amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulundu.

 

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan da Bartın’da faaliyet gösteren amatör futbol spor kulüpleri için İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Salonunda düzenlenen sportif malzeme dağıtım programına katılırken İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Uğur Karakaya, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Turgut Altınçubuk ile beraberindeki kulüp yöneticilerine malzemelerini teslim etti.

 

İl Özel İdaresinin Bartın’da sporun güçlenmesi, genç sporcuların yeteneklerinin geliştirilmesi adına amatör spor kulüplerine imkanlar ölçüsünde destek olduğunu ifade eden Vali Arslan, dağıtımı yapılan spor malzemelerinin kulüplere ve sporculara hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Malzeme desteğine ilişkin açıklamada bulunan İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun da “Bartın Valimiz Sayın Nurtaç Arslan’ın katılımıyla İl Genel Meclisimizce 2024 Mali Yılı Çalışma ve Yatırım Programına alınan Amatör Spor Kulüplerine malzeme alımları projesi kapsamında bütçe imkânları dâhilinde İlimiz Amatör Spor Kulüplerine malzeme desteğinde bulunduk. Bu kapsamda Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Turgut Altınçubuk’a ve kulüp yöneticilerine teslim ettiğimiz spor malzemelerinin kulüplerimize hayırlı olmasını diler, tüm takımlarımıza kendi liglerinde yapacakları mücadelelerinde başarılar diliyoruz.” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Bartın İl Özel İdaresi Bartın Amatör Spor Kulüpleri
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›